tiistaina, toukokuuta 01, 2018

Hauskaa vappua!

Olemme saaneet nauttia viikonlopusta vappuun pienestä vieraasta. Kaikenlaista on ehditty touhuta yhdessä. Osassa on tarvittu isovanhempien apua.

Sinellissä oli hauska askartelupaketti, jossa oli valmiina kynät ja eri värisiä silkkimassoja ja vähän helmiäismassaa.  Kauniita ja kivat koristeet muotoutuivat kolmasluokkalaisen käsissä. Massa oli kovettumassa, kun kynät uusinen "päineen"  olivat pystyssä mukissa.


Tanhupallolla on karvamato, johon mummikin on tutustunut vaikkei seurannutkaan Putous-ohjelmaa. Kaikenlaista on säästössä; ikivanha hupun reunan turkis. En edes muista missä takissa on ollut aikanaan. Näiden todellisten karvamatojen teossa tarvittiin isovanhempien apua. Talutusnuorien virkkaukseen ei mennyt kauan aikaa lapsenlapselta. On tosi nopea virkkaamaan.


Tanhupallon askartelukirjassa oli suunnilleen tällaisen hammasharjatelineen ohje. Päähän sopivia styrox-palloja ei ollut mummin varastoissa, mutta vanhat sukkahousut pumpulitäytteellä ajavat saman asian. Ainahan sitä ohjeita mukaillaan - itse ainakin neuleohjeita usein.
Nopeasti aika hurahti kaikenlaista touhutessa ja vappuakin juhliessa . Ehdittiin keskustaan ostoksillekin.

 Mukavaa Vapun jatkoa jokaiselle ja alkavaa kevättä!

2 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Mukavaa vapun jälkeitä elämää karvamatojen kera.

iso gnu kirjoitti...

Kiitos! Karvamadot ovat tosin matkustaneet pääkaupunkiseudulle. Piipahdan aina joskus tervehtimässä. ;)