perjantaina, toukokuuta 04, 2018

Täysin purjein eteenpäin

On taas huivituttanut. Lopulta sain huivini kuvattua aurinkoisena iltana pihalla. Harmaan omenapuun rungolle tuo tuntui sopivan väreiltään. Keväinen iltaaurinko tuli esiin, kun olin kuvaamassa ja vähän haittasi. Kiva kuitenkin, kun aurinko paistoi.

 Malli on Katrine Birkenwasserin Flying Jib Shawl. Löytyy Ravelrystä. Lentävältä purjeelta se näyttääkin. Purje sopinee tähän aikaan, kun huomenna tulee 12 vuotta bloggausta. Aika lailla tahti on harvennut vuosien varrella. Kiva on välillä selata ja katsella , mitä tulikaan tehtyä. Kaikkea ei millään muistaisi. Eteenpäin jatketaan rauhallista tahtia, kuten mummille sopii.


Lanka on WalkCollection Cozy Merino, superwash merinovillaa.
366 m / 100 g | 100 % superwash-merino. Harmaa on Grannyt Grey ja kauniin poltetun oranssin ja harmaan yhdistelmän langan värin nimeä en nyt löydä.  Kirjaukseni ovat mitä sattuu. 191 g.Malli oli helppo ja mukava neuloa. Alussa oli hankalaa saada reunasilmukoita riittävän löysäksi, purkuun meni kerran, mutta muuten kivaa neulottavaa. Lanka oli myös ihanaa neuloa 3,75 mm puikoilla.  Neuloessa jo suunnittelin erilaisin langoin neulottavaa uutta huivia. Mutta ensin nyt muuta.


Värit sointuvat hyvin harmaaseen graniittiin ja punaiseen tiiliseinään.;) Lisäksi lempeät värit sointuvat harmenevaan mummiin.


5 kommenttia:

Kutookutoo kirjoitti...

Ihana huivi :) Minusta nuo epäsymmetriset on niin ihania, niille on monta tapaa pitää kaulalla.
Värit sopii hyvin kevääseen ja kesään, minusta tuntuu siltä että nyt pitää saada tehdä ja nähdä raikkaita, keveitä värejä!

iso gnu kirjoitti...

Kutookutoo: Lämmin kiitos! Minustakin se on ihana väreiltään ja materiaaliltaan.

Katrine Birkenwasser kirjoitti...

Onnittelut 12-vuotiaalle blogille ja kiitos kivasta postauksesta!

iso gnu kirjoitti...

Katrine: Kiitoa sanoistasi!

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän hieno huivi!