perjantaina, marraskuuta 09, 2018

Sukkia,sukkia

Lisää postauksia tulee valmiista sukista. Kuvat on otettu lumihangella, kun nyt lunta oli jokin aika sitten. Nyt sataa vettä ja on harmaata lähes koko päivän. Pieni vaalea hetki on keskellä päivää.


Miesten sukkia pitäisi neuloa tässä ennen joulua useammat . Nämä on neulottu grafiitin harmaasta Jannesta, jota jäi reilusti villatakistani.  Punaruskeat raidat Seitsemän on veljestä-lankaa. Koko on vähän reilumpi miesten koko eli 43/44. Lankaa kului  117 g.

Titityyssä käydessäni alekorissa oli ihan lempivihreää sukkalankaa ja kerä lähti mukaan; Regiaa    tweedmäisenä. Ensin neuloin miesten sukat kokoa 40/41 ja sitten lasten sukat n.30. Lankaa näihin kului yhteensä 131 g.

7 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Auts. Paketti! Aivoni ovat valuneet unohdustilaan.

iso gnu kirjoitti...

Repu: ei hätää. Täällä on menneyt aika sujuvasti flunssan ja erityisesti jälkijuttujen parissa.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas teilläpäin miehet sirojalkaisia.Reilumpi miesten jalan koko meillä 46-47. Eri käyttötarkoituksiin sopivia hyvänmallisia kenkiä tosi vaikea löytää.

iso gnu kirjoitti...

Oman perheen miehillä on pienehköt jalat. Välillä jollekin teen noita 45-47, mutta ne joille neulon yleensä, niin on 40-42.Sitten vielä usein neulon ohuita sukkia, joita pitävät suoraan jalassa ja saavat olla napakoita. Mun onni? :)

Matleena kirjoitti...

Syksyhän on ihan sopivaa aikaa sukkasadon korjaamiseen ja kuvaamiseenkin, oli lunta tai ei! :D Meillä täällä satoi eräänä päivänä rippusen verran lunta, mutta se suli saman tien pois.
Tuossa edellä näyttää olevan tulossa kivan värinen pusero. :)

iso gnu kirjoitti...

Matleena: pusero on kiva ja menee tyttärelle. Viipyy, kun aina on jotain muuta. Välillä ei viitsi kuljettaa isompaa työtä mukanaan.

MysteryKnitter kirjoitti...

Huge socks! You can knit!