lauantaina, marraskuuta 03, 2018

Matkalla

Monta työtä on kuvaamatta. Vielä loppuvuoden aikana laitan kaikki tämän vuoden aikana valmistuneet. Nyt matkalla kohti länsirannikkoa ja selkeää säätä.
Matkatyönä on nyt jo jk aikaa kesken ollut Veera Välimäen suunnittelema Breathing Space. Langat ostin viime keväänä Jyväskylän käsityömessuilla. Neule aloitetaan ylhäältä ja neulotaan saumattomasti.

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

TUosta tulee kiva, nätit värit. Mulla toi on ihan lempparipusero ollut jo toista vuotta.

iso gnu kirjoitti...

Mulla on Louhittaren luolan langat omaan puseroon, mutta tämä valmistuu toiselle tyttärelle Ilun langoista. Värit on luonnossakin kauniit ja keltainen ei ole ihan tavan väri. Mutta nyt näyttää olevan kun kävin keskustassa ostoksilla. Joku tuttu jolla on tuo pusero, mietti jo toisen tekemistä. Ilmeisesti kannattaa tikuttaa se omakin joskus.

KristiinaS kirjoitti...

Ehdottomasti kannattaa se omakin tehdä heti pikimmiten. Mun puseron langat on Lanitium ex Machinalta, ne on mun mielestä ihan parhaita lankoja ja värimaailma mulle sopiva.

iso gnu kirjoitti...

Kristiina: Nyt jäin miettimään onko mulla ollut Lanitium ex Machinan lankoja. Täytyypä kokeilla. Ensi vuoden puolella. Joulusukat ja muut lahjat pois alta. Muutama pipotilaus jälkikasvulta on myös.

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa jälkeä!