torstaina, toukokuuta 23, 2019

Valmistuneita sukkia omenapuiden kukkiessa

Olen nyt päätellyt kaikki viime postauksen kuvissa olevat neuleet, mutta tuon ne kuvattuina tänne pikku hiljaa. Seuraavat työt valmistunevat pikku hiljaa ja alan taas hullutulla kesäkuussa. Onneksi mukaan kelpaavat nykyisin WIPit eli keskeneräiset työt ja niitä tässä yksi aamuyö valvoessani kokoilin yhteen paikkaan.


Tässä kaikki Seitsemän veljestä langasta valmistuneet sukat. Valkoiset ja suiniset ovat valmistuneet pääkaupungissa ollessa.Valkoiset pitsisukat ovat tosi hankalat kuvattavat, mutta menevät hyvin "kaupaksi". Ne ovat naisten kokoa. Siniset ovat ihan perussukat ja joustinneule jatkuu jalkaterän päällä, koska näiden koko on lapselle, 34/35. Viininpunaisten sukkien malli on Niina Laitisen tämän vuoden kalenterin maaliskuun sukat ja siis nimeltään yksinkertaisesti March socks.Sukkiin kului lankaa yhteensä 272 g eli valkoisiin 88 g, sinisiin 79 g ja viininpunaisiin 105 g. Omenapuut ovat puhjennet kukkaan, ensin myöhäisin lajike. Vaaleanpunainen on koristeomenapuu.

 

3 kommenttia:

Kutookutoo kirjoitti...

Melkoinen keko pääteltävää, miksi se onkin aina niin nihkeää. :) Mutta aivan varmasti tuntuu että olet saanut paljon aikaiseksi kun nuo on viimeistelty!
Upeaa kukkaloistoa, mikäs tuolla on kuvata neulomuksia.
Mietin tuota KYHiä, onko se Facebookin ryhmässä jossa kyhäilijät ovat?

Matleena kirjoitti...

Ihania sukkia ja kukkia! Me täällä vasta odotellaan kukintaa, omenapuussakin vasta nuput.

iso gnu kirjoitti...

Kutookutoo: Kiitos! Päättelyt tehty, mutta kuvata ei tahdo ehtiä. Olen nauttinut kevään kukkaloistosta. KYH on Ravelryn puolella.

Matleena: Kiitos!Kadun varren koristeomenapuut ovat nyt täudessä loistossa, omat alkavat tiputtaa kukkiaan.