torstaina, syyskuuta 05, 2019

Punaisia valmistuneita

KYHäilyjä jäi joku kesken ja vielä pari on kuvaamatta. Nyt punaisia juttuja, oikeastaan etiopian nuttukin kuuluu täähän sarjaan. Se on vaan vielä vähän kesken.

Varastoissa oli vanhaa Nalle Garden -lankaa ja alkukesällä aloitin nämä sukat. Niitä on neulottu pätkä  siellä ja täällä - kotona, pääkaupungissa , matkalla. Kolmosen puikoilla ja vahvistettu kantapää ja jalkaterän päälle tein resorin, 2 o, 2 n. Koko on 35/36 ja kulutus 60 g. Kuvattuna  keltaisten koivunlehtien kera, syynä kellastumiseen kuiva kesä.


Joskus joku neule voi olla vaikeaa ja takkuavaa. Tämä neule on ollut kaikkea mahdollista ongelmaa täynnä. Aloitin sen edellisen talven pakkasilla eli helmikuussa -18. Ohje oli ollut silloin jossain  sen talven Suuri Käsityö-lehdessä. Nyt en sitäkään lehteä löytänyt .

 Neuletta on purettu ja neulottu ja muutettu silmukoiden määrää . 
Kai se niin on että on enemmän neulottavaa, kun välillä purkaa.

Lanka Lang Novenaa viininpunaisena ja eka kuvan väri on lähimpänä. Kevyt ja pehmeä lanka on kehrätty ontelomaiseksi ja se sopii kaikkeen neulontaan.
Koostumus 50 % merinovilla, 30 % baby-alpakka, 20 % polyamidi
Kerän koko 25 g, n. 110 m
Lanka oli tosiaan kevyttä ja helppoa neulottavaaitsessään. Mitä nyt itse sekoilin vähän väliä. Puikot olen unohtanut ja en ole edes kirjannut ylös. En sinöä vuonna, nyt tänä vuonna olen laittanut ylös. Lankaa kului S-kokoon 237 g.

Puolitoista vuotta on aika hyvä aika, on näet muita keskeneräisiä laatikot pullollaan. Mutta jos ne nekin saa joskus valmiiksi.
3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Kiva neule, kyllä ne muutkin valmistuu ku vaan sisukkaasti otat ne esiin ja kädet töihin. Pikkuhiljaa hyvä tulee, mutta ei ne siellä kässäkorin pohjalla itsekseen valmistu;)

iso gnu kirjoitti...

Kristiina: sehän se kun ottaisi esille. On usein kiva aloittaa ja tehdä muuta. Tilauksia (= kainoja toiveita lähipiiriltä) satelee ja sitten tekee ne mieluummin. Alkuvuonna tein niin, että ufo ja uusi vuorotelle. Ja jos ei valmistunut ufoa, niin ei aloitettu uuttakaan. Täytynee taas ottaa tällainen ryhtikuukausi.:)

Matleena kirjoitti...

Kaunis neule, tykkään tuosta väristäkin. Ja niin makean väriset sukat. :)
Tuo voi olla rasittavaa,kun on monta työtä yhtä aikaa tekeillä. Tai ainakin minusta varmaan olisi, luulen niin. Minullahan on yleensä yksi, korkeintaan kaksi tai kolme työtä yhtä aikaa tekeillä.