lauantaina, lokakuuta 24, 2020

Kaikki kesken

 Katselin aamulla Ilun Handun videota aloittamisesta, jossa hän esitteli aloitettuja töitään muun muassa. Mukana ei ollut sukkia, joita on kuulemma useampi kesken. Pakkohan minunkin oli - varsinkin kun ei ole nyt valmiita esiteltäväksi.

Kuva ei nyt ole maailman paras, mutta selväksi tulee käsillä olevien keskeneräisten määrä on jonkinlainen. Itselle on tulossa Petite knitin villatakki Arwetasta ja Isangerin mohairista. Siitä sitten joskus. Kohta pääsen erottamaan hihat vartalo-osasta. Alhaalla vasemmalla yksi huivi, joka on kesken. Seuraavana on Toivola-KAL-huivi. Sitä tehdään kerros kerrokselta vähitellen. Sukkia on harmaat On linen-sukkalangasta ja sitten tummempaa vanhaa roosaa fingering-vahvuisesta Louhittaren luolan langasta joululahjaksi ja vaaleammat rosat Kertut. Oranssit sukat on virheen takia kesken olevat Nimue-sukat, jotka saattavat muuttua muuksi. Oikealla ylhäällä yksi Kehäkukka-lapanen, joka odottaa kaveria. Parit sukat odottaa viimeistelyä. Ensi kerralla jotakin valmista sitten.

Lehtikuusi on minusta kaunis. Nyt keltainen käpyineen ja keväällä upean hennon vihreä. Kaikki eivät tykkää lehtikuusesta.

Kauniita syksyisiä päiviä!

7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Siinä sitä on neulottavaa:) Mulla on tekeillä yks kaarrokepusero, villatakki PakSusTa langasta ja yks huivi on ollut kesken jo alkukesästä asti. Siinä ku tarvii kaaviota seurata ni on jäänyt. Niin ja sitten se Suomen Leijona -ryijy. Se tulis nopsaan valmiiks ku vaan ottais ja tekis.

Raitalammas kirjoitti...

Minäkin laskin kaikki keskeneräiset ja niitä on tällä hetkellä 11! Täytyy ajatella niin, että jossakin vaiheessa tulee sitten paljon valmista.

Iso Gnu kirjoitti...

Kristiina: Just sellaiset, jossa tarvii seurata kaaviota tahtovat venyä. Tarvitaan rauhallinen hetki tehdä.

Raitalammas: Jos oikeasti olisin kaivellut korejani ja kaappejani. niin olisi löytynyt enemmän. Se on totta, että välillä tulee yhtäkkiä valmista, kun kaikki keskeneräiset alkavat valmistua. (tai siis melkein kaikki. Aina tarvitaan pesämunia)

Kutookutoo kirjoitti...

Ihana kasa! Niinhän se on, että kun on monta kesken niin ei kovin nopsaan mitään valmistu. Mutta noista moni on niin pitkällä, että pian varmasti tipahtelee valmiita töitä, ja monta.

Iso Gnu kirjoitti...

Kutookutoo; Kiitos! Aloitin tässä välissä yhdet joululahja-sukat.Mutta kyllä ne valmistuvat joskus. :)

Liisan kotona kirjoitti...

Oi, onpa paljon tulossa neuleita. Minulla taitaa olla vain parit sukat kesken ja jotain muuta. Mutta on kiva välillä vaihdella työtä, ettei tule tylsää. Mukavaa sunnuntaita <3

Iso Gnu kirjoitti...

Liisa: Pikku hiljaa edistyvät. Pitää tehdä muutakin välillä. On kiva vaihdella töitä ja on töitä, jotka vaativat keskittymistä.
Samoin mukavaa sunnuntaita sinulle ja muillekin lukijoilleni!