sunnuntaina, marraskuuta 01, 2020

Miehille sukkia

Olen neulonut vähän eteenpäin viime postauksen kuvan keskeräisiä. Nyt tänään bloggaan miesten sukat. Kaikki kolme paria ovat menossa joululahjaksi ja saajat eivät lue mun blogiani. Poika ja vävyt saavat sukat kuten kaikki muutkin. 12 parista enää uupuu 4 paria tai oikeammin 3,5 paria.


Etummaiset sukat on Austerman Step-lankaa ja 2,5 mm puikoilla. Kulutus oli 70 g. Seuraavat on On line Supersocke ja samoin 2,5 mm puikoilla. Nämä molemmat sukat on kengissä pidettäviä ohuita sukkia. Näitä saa aina tikuttaa, kun kaikki tykkäävät. Keskimmäisiin sukkiin meni 80 g.
Taaimmaiset sukat ovat toiveen mukaisesti paksummat ja Seitsemän Veljestä-lankaa värissä Illansuu. Sukkiin kului 117 g.


 Sukat ovat tässä vielä pyykkinarulla ja vieressä ystävän ompelema pyykkipoika-essu nostalgisesta 70-luvun kankaasta ja ajalle tyypillisissä väreissä. Saimme 70-luvun puolivälissä häälahjaksi kirkkaan vihreät lakanat pienin valkoisin sydämin. Ne on jo kovan käytön jälkeen poistuneet käytöstä.


Kuukausi on enää joulukalenterin ekan luukun avaamiseen. :) Ostin itselleni Misanjan lankajoulukalenterin. Kiva odotella ja miettiä, mitä löytyy.
Näköjään kun katsoin, minkä kokoisia paketteja, niin osa on nurin.

7 kommenttia:

Sus' kirjoitti...

Mies täällä, missä sukat? =)
Keskimmäisessä sukkaparissa on jotain hienoa petomaisuutta, oikein onnistuneet!

KristiinaS kirjoitti...

Ai, siis jotain minilankojako tuossa on? Oon nyt pihalla ku lumiukko;)

Iso Gnu kirjoitti...

Sus' petomaiset sukat on menossa hyvin rauhaliselle miehelle. :) Sukat on varattu, ettei niitä jouda eksymään muualle. :D

Kristiina: Joo minilankavyyhtejä ja jotain ohjeitakin kai on.Joku neulomiseen liittyvä tarvike kai. Isoon laatikkoon voisi sitten ruveta joulun jälkeen neulomaan sukkia joululahjaksi, ettei olsisi tällaista rutistusta sukkien kanssa. No, ostin tämän neulojan joulukalenterin kaiken koronan keskellä itselle virkistykseksi.

Matleena kirjoitti...

Onpa siinä ollut tikuttaminen, kun kahdet miesten sukat olet ohuella langalla tehnyt! 7veikasta valmistuu noihin verrattuna käden käänteessä.
Minullekin aivan outo juttu tuo lankajoulukalenteri, joten mielenkkinnolla odotan postauksiasi, että saan tietää mitä sieltä löytyy.

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena pikku hiljaa muiden töiden välissä ja perussukat, että onnistuu telkkaria katsoessakin. Onpa sitten joulukuussa mitä postailee. 😊 en ole päättänyt, mitä teen näistä minivyyhdeistä.

Ricchan kirjoitti...

Ihanan näköinen joulukalenteri, kyllä neulojan kelpaa :D
Ja huisi miten monta sukkaparia olet saanut valmiiksi, ja vielä miesten sukkia! :D

Iso Gnu kirjoitti...

Ricchan:Kiitos!Odotan innolla tosiaan kalenteriluukkujen avaamista.