sunnuntaina, maaliskuuta 14, 2021

Viikon valmis

Jotain on valmistunut tällä viikolla.  Olen viettänyt Lankapaastoa ja se nyt on harvinaisen helppoa näin korona-aikana. Kaupoilla ei tule käytyä muutenkaan, mutta netistäkään en ole tilannut lankaa. Yritän kuluttaa varastojeni lankamäärää pienemmäksi ja ehkä samalla neuloa loppuun keskeneräisiä tai purkaa ja euloa jotain muuta.Zauberballin Crazy-lankaa on varastoissani jkv . Tämä kerä oli aloitettu ja mietin jo neuloessani, mitä teen jos lanka loppuu kesken. Ihan pieni nöttönen jä. 71 g kului lankaa ja 2,5 mm pyöröillä neuloin. Nyt tuli napakampaa kuin viime viikon miesten sukat. Taidan ottaa nämä itselleni, jos lapsenlapset eivät halua. Olen aina halunnut symmetriset sukat, mutta näiden kanssa on vain hyväksyttävä erilaiset.

Olen nyt viime viikkoina ottanut kuvan lauantai-iltana viikon aktiivivaiheessa olevista neuleista ja valmistuneista. Keskeneräisiä on kyllä paljon muitakin piiloissaan. Väliin änkee aina uusia tilattuja töitä. Mikkeli-lapaset ei ole edistyneet. Puna-mustat lapaset aloitin nyt viikolla. Vasemmalla alhaalla olevan huivin E-P Taitokeskuksen mysteeriKAL-huivi.  Siitä sitten joskus. Oikealla on Toivola-Kal huivi, joka on ollut pitkään vaiheessa. Teen sitä välillä. Nyt jäin miettimään, jos tekisin toiseksi viimeistä vihjettä pidempään, kun lankaa riittää. Kunhan päätän, niin jatkan työtä seuraavaan vihjeeseen tai teen tätä lisää. Keskellä on harmaasävyinen Ilun lanka, josta on tulossa suorakaiteen muotoinen huivi yhdelle lapsista. Mutta olipa keriminen, oli mennyt kivasti sotkuun koko vyyhti. Ties kuinka kauan oli marinoitunut vaatehuoneessa.

Mukavaa kevättalven viikkoa!
 

6 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Kauniit värit sukissa. Taidat voittaa lankapaaston ihan noilla keskeneräisilläkin.

Iso Gnu kirjoitti...

Repu: on tosi värikkäät sukat, kivat kuitenkin. Täyty sitten lopuksi laskea, mikä määrä keskekneräisistä ja mikä määrä uusia töitä kulutti lankaa paaston aikana. Olen tosi tyytyväinen, että johokin keskeneräiseen olen saanut tartuttua. Mutta jälkikasvu on kyllä pitänyt kiireisenä tilaus toisensa jälkeen.

Matleena kirjoitti...

Onpas pirteät sukat! Ja melkoinen kasa keskeneräisiä. Jos minulla on kolme aloitettua työtä samaan aikaan, se on minulle paljon. Harvoin edes kaksikaan aloitettua. Mutta on ihana, kun saamme jokainen tehdä näitä käsitöitä omaan tapaamme ja tahtiimme.

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena: Kuvassa väritys on vielä oikeaa väritystä pirteämpi. Mutta värikkäät ovat. Eikö olekin kiva, kun me kaikki voi touhuta mielensä mukaan. Hauska kun kaikki on niin erilaisia.

Kutookutoo kirjoitti...

Kivat nuo valmiit, ja vaikka eivät ole symmetriset niin hyvinkin tunnistaa pariksi.
Ihana pläjäys keskeneräisiä. Minullakin on nykyään useita kerralla kesken, kun aina ei joku huvita. Tai jotain voi tehdä kun katsoo televisiota, jotain toista taas ei. Sitä ihailen että olet viitsinyt tarttua ikuisuusprojekteihin. Ne on niin helppo jättää roikkumaan, päättää kohtalosta myöhemmin.

Iso Gnu kirjoitti...

Kutookutoo: Kiitos! Kiva aina tehdä välillä erilaisia töitä. No, noita ikuisuusprojektejä lymyilee tuolla kaapeissa. ;) Yritän välillä ottaa itseäni niskasta kiinni.