sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Elämään kuuluu keskeneräisyys



Ensi viikko hurahtaa muualla kuin Iso Gnulle tärkeässä kodissa. Ylhäällä on Ufojani tuoreimmasta päästä. Vasemmalla ylhäällä oleva oranssi-vihreäraitainen puuvillainen neulepusero on tulossa kuopukselle ja aloitettu vuosi sitten. Nyt pitäisi saada se valmiiksi, kun kotiudun maailmalta eli suuresta pääkaupungistamme. Oikeanpuoleinen laventelinsininen on Garnstudion neuletakkimalli ja lankana Safran ja Alpaca. Ihana yhdistelmä kutoa, mutta ensin yritin muilla pohjoismaisilla kielillä etukappaletta muutaman kerran. Onneksi Uhoava Gnu kehoitti katsomaan suomenkielistä ohjetta netistä ja sehän löytyi. Oli huomattavasti helpompi aloittaa etukappaleen neulominen keskeltä sivusta kotimaisella kielellä. Se olisi tulossa vanhimmalle tyttärelle.

Vasemmalla alhaalla on tulevan Gnu-suvun jäsenen huivi kokeiltuna ja tämä väri voitti luonnonvalkoisen. Huivi valmistuu kesäkuun alkupuolelle mennessä, kun saan varaamani langat Pikkulinnasta. Malli on vihreän sävyisenä Sirdar duetista uusimmassa Modassa. Turkoosit langat ovat Vihreästä Vyyhdistä edelliseltä Helsingin matkalta kaiken muun lisänä. Niistä pitäisi tulla hihaton neule ruskea- ja mustavoittoiseen omaan garderoobiin. Siis vaaleammasta turkoosista; Uhoava Gnu on kuvannut tummemmasta turkoosista aloitettua neulettaan tänään.

9 kommenttia:

Bianca kirjoitti...

I scrolled down and saw your socks... they look beautiful! Finnish is too difficult for me to decipher though... I love the colours you use in your knitting!

iso gnu kirjoitti...

breien in berkel e.o : Thank You for Your visit in my blog.
Four pictures collection: Upper left in green and orange is blouse to Uhoava Gnu. I started it one year ago. I want to knit it ready in next two weeks. Blue one is a cardigan to my oldest girl. Red scarf is to my daughter-in- law. And turquoise,lighter ones are, to me. And darker turquoise yarns Uhoava Gnu is knitting th herself.

uhoava gnu kirjoitti...

Täällä on jo 162 kävijää! Jonkun blogi on kyllä aika suosittu jo parissa päivässä..;)

Toppi muuten eteni bussimatkalla vielä vähän, nyt on takakpl:n levennykset jo tehty.

iso gnu kirjoitti...

Niin, olen todella hämmästynyt asiasta ja nyt jo yli 200 kävijää.
Toppia neuloin ja purin kuitenkin kokonaan, alkuun pitää tehdää lisää aina oikein-kerroksia.

uhoava gnu kirjoitti...

Ja nyt yli 300! Maailmanvalloituskin on jo alkanut ;)
Eilen blogisi ei toiminut jostain syystä, mutta tänään taas.
Nyt olen taas neulonut sukkavaihtarin sukkia, niitä sinisävyisiä. Entäs sie?

iso gnu kirjoitti...

Olen kuntoillut ja ulkoillut ja rentoutunut ja opiskellut stressinhallintaa ja miltei ostanut juhlapuvun ja käynyt "pienellä" jätskillä jne... Mitä se kutominen on???

uhoava gnu kirjoitti...

eihän sitä kutoa aina tarvitsekaan! Minulla on tunne että pitää kutoa varastoon kun kesällä ei ehdi: aloitin jo kahdet UUDET sukat, joista toisen alun purin. Pikkugnusukulaiselle pitäisi löytää joku kiva malli.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Ihania värejä kutomuksissasi!

MysteryKnitter kirjoitti...

How lovely colors!