Tuesday, October 31, 2006

Ihana, uusi hartiahuivini
Hartiahuivin sain loppukesällä Uhoavalta Gnulta tuliaisina Meksikosta. Kuvasin sen salamalla, joten värit eivät ole ihan oikein. Vihreän ja ruskean sävyisiä villalankoja on kirjottu koko upeaan huiviin kauniiksi kuvioiksi. Paljon ja tasaisia pistoja! Se on todella minun värinen ja oloinen huivi ja ei ole hörhelöitä, joista en pidä. Olen muutaman kerran meinannut laittaa jonnekin ja en ole vain raaskinut. Säästän sitä vielä ja silittelen sitä ja katselen, siis nautiskelen itsekseni.

Joululahjoja tässä väkerrellään ja miehekkäistä langoista näyttää muotoutuvan ihan kelvollista. Joulun jälkeen näette sitten sen/ne. Muitakin salaisuuksia olen tekemässä, on tämä hyssyttely hankalaa ja kihelmöivää.

3 comments:

uhoava gnu said...

Kayta ihmeessa sita huivia! Jos kuluu liikaa, tai tapahtuu muu onnettomuus, lahden taas Meksikoon! Heh.

famu said...

Kiitos kommenteistasi.-Kyllä tuo tekninen apu minullekin on monessa tarpeen.En selviäisi,jos ei olisi tuollaista miniää kuin Helmis.Oma-aloitteisesti suunnitteli minulle napinkin ja vielä niin "omannäköiseni.Aina olen ollut pannulappufriikki,mutta nyt tunnen olevani nyt oikea pannulappumatami ja sitä mahdollisimman myönteisessä mielessä.

MysteryKnitter said...

Nice scarf!