Monday, October 23, 2006

Only 63 Days Till Christmas
Ei mitään kiirettä! Joulu on vain tulossa. Helmiksellä oli tällainen laskuri blogissaan ja pitihän minunkin saada. Osoitteesta löytyy monta sivua erilaisia laskureita.

Voin käydä vilkuilemassa, kuinka nopeasti joulu tulee. On se vain ihmeellistä, jos on lapsi, niin joulun tulo kestää ja kestää... Aikuisena joulu tulee aina salaa, liian nopeasti ja yllättäen.

Ajattelin, jos nyt voisi laskeutua jouluun pikkuhiljaa salaisuuksia tehden!Uskokaa vain, ettei niin käy. Suunnitelmia on vaikka minkä verran, mutta .... Aikaa on tietty määrä ja nälkä kasvaa syödessä. Viimeinen viikko on aika kiireinen, ainakin kaikkina edellisinä vuosina on ollut. Mutta jos nyt pysyisi ajan tasalla laskurin myötä.Edit: Uhoava korjailee blogin asetuksia 24.10.

6 comments:

Helmis said...

Hih, kiva kun muutkin jo odottaa joulua. Hyvä se onkin pysytellä ajan tasalla :).
Mulla aina ruokahalua kasvaa syödessä. Jo oon jo marraskuussa tehnyt nyt suunnittelemasni, niin varmasti keksin viime tinkaan asti uusia. ja sitten tuleekin jo kiire. Mutta lie jonkinlainen hössötys kuuluukin asiaan :).

Lea said...

Kiitos herätyksestä. Minä olen suunnitellut kaikenlaisia neulottuja jouluahjoja, ehkä olisi aika alkaa toteuttamaan niitä...

Famu said...

9009!Taas yksi tuhat mennyt rikki.Onneksi olkoon!-Kahvipusseihin ei esim. netistä löydy ohjeita.Minulla on kyllä jonkinlaiset ohjeet.Yhdessä tekemällä tosin oppii parhaiten,mutta se ei aina ole mahdollista.Omat ohjeeni ovat nyt toisaalla käytössä,mutta myöhemmin joskus voin toimittaa Sinulle,jos haluat.

uhoava gnu said...

No mitenkas ne lahjat nyt retuperalla ovat? Tehdaan sen verran kun ehditaan. Ja sitten kevaalla loput muuten-vaan-lahjuksiksi.

PikkuKettu said...

No jopas se joulu onkin jo lähellä. Lomaahan tässä jo kaipailee, kun ei töiltänsä edes neulomaan ehdi.

Mutta tokihan pitää viettää pikkujoulut ensin. :)

Riikka said...

Mahtava joukko noita apupupuja. Uusi blogituttavuus minulle, mutta varmasti tulen täällä jatkossa kyläilemään.