Sunday, October 29, 2006

Sukkia lumessa /Socks in the snow

Sukkia taas lisää. Vihreä sukat sain valmiiksi jokin aika sitten, mutta kun minulla ei ole päättelykeijua, niin.... Totta puhuakseni Uhoava Gnu joskus käydessään luonani hoitaa sitä virkaa. Joskus venyy, ennen kuin kaikki on valmista päättelyineen. Ainainen ongelma minulle on, mikä lanka ja mitkä puikot? Ehkä joskus muistan langat. Kyllä ne pitäisi kirjata heti eikä yrittää vasta viidestoista päivä, jolloin on jo kaiken unohtanut.

Harmaat miesten sukat ovat myyjäisiin ja ovat kokoa 41-43. Luulen tietäväni jo ostajankin. Langat ovat samaa Seitsemän Veljestä-lankaa, josta ostin kesällä Novitan tehtaanmyymälästä. Olen kutonut jo muutamat sukat ko harmaasta, pilkkuisesta langasta, jota ei ole valmistettu myyntiin. Olen itse pitänyt langasta.


Sain valmiiksi ja päättelin vihreään huiviini sopivan pipon, mutta kuvaajani otti liian tunnistettavan kuvan kaksoisleuoistani. Rajaus onnistuu, mutta bloggeriin en vähäisillä taidoillani saa sitä siirrettyä. Pipo on ihanan pehmeä kuten huivikin. Lankana oli Iceland. Myöhemmin näette piposta kuvan.

Sitten sain yhden ufon menneisyyteen. Aino-langasta piti tulla lapaset ja eka lapanen oli liian kireä ja siksi purin osin. Tein kämmekkäät. Kuva epäonnistui ja saatte joskus toisen kerren.

Salaisuus edellisen postauksen silkkilangoista onnistui joten kuten eli nyt aloitetaan prototyypin hionta oikeaksi lahjaksi.

Keskeneräiset valmistuvat nopeasti oli jonkun bloggarin äiti sanonut; en muista kenen. Olen samaa mieltä. Sattui nyt vain olemaan monta viittä vaille valmista työtä ja hups - ne olivat valmiit.

4 comments:

uhoava gnu said...

Voi ei - olisin niin halunnut olla siella ensilumen aikaan! Taalla oli tanaankin yli 20 astetta. Ihan mukavaa muuten, mutta ensilumen aamuna heraaminen on aina ihan erityista.

Kivat sukat molemmat! Tuo vihreiden lanka on mukavaa, muistan sita hipeloineeni sun kaapeista, mutta en muista merkkia. Olisko ostettu Vihreasta Vyyhdista?

Helmis said...

Onnittelut valmistuneiden johdosta!

Ja ...hmmmm.. kuulolla ollaan :).

famu said...

Kiitos,kun huomasit huolimattomuuteni päivämäärässä.-Hieno tunne,kun saa keskeneräisiä valmiiksi.Nopeastihan ne sitten etenevät,kun vain saa otettua työn alle.Se on ainakin minulla joskus ottaa koville.Nytkin odottaa yksi lasten irlantilaisneule vuoroaan...

MysteryKnitter said...

Mulla on Excel - taulukko muistin tukena, niin sieltä näkee heti missä kohtaa ollaan menossa.