lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Miesten villasukatKoulutuksissa istuessa parina lauantaina valmistuivat nämä miesten 42-43 kokoiset sukat Seitsemän veljestä kakkoslaadusta ja vanhaa jämäharmaata raitoina. Tosi tylsät perussukat ja minulle juuri sopivat tikutettavat, kun aivot askartelevat muualla kuin neulomisessa; esim yhdistyslaissa tai kirjanpitolaissa. No ehtivät valmistua tänään liian aikaisin kesken koulutuksen ja aloitin samaisesta Seiska Veikasta uusia sukkia. Tilanne on edelleen sama, että kolme hamsterikuukauden työtä on kesken. Luultavasti kaikki valmistuvat ennen deadlinea, vaikkakin neulon yhtä vähän ja toista samoin jne. Nämäsukat neuloin Addin bambuilla ja pakko todeta, että bambupuikoillakin on eroa. Nämä on aivan ihanan sileät ja luistavat!
Lanka: Seitsemän Veljestä II-laatu
Puikot: Addi bambut 3,5
Kulutus 135 g

4 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Enpä tiedä onko harmaat sukat tylsiä (katsella), mutta olen Pilvin kanssa samaa mieltä (ks. http://neuleitajasympatiaa.blogspot.com/2007/02/puutarhurin-uudet-vaatteet.html ) : sukat tuntuvat lämpimämmiltä harmaina.

Anonyymi kirjoitti...

Pidetäänpäs peukkuja, että valmistuvat!
Mulla sormet syyhyäis alkaa parikin isompaa työtä, mutta muksuilla alkoi hiihtoloma ja neulomisaika voi jäädä aika vähiin. Pitäis nyt keskittyä jo aloitettuihin, eikä hajoittaa liikaa...

Mä oon aina tykännyt ns. tylsistä perussukista, nehän ne kaikkein lämpimimmät on!! Välillä tarviikin sellaisia sukkia, joita ei tarvitse niin varoa.

Tsemppiä hamsterointiin ja langanostolakkoon!

Pilvi kirjoitti...

Parasta noissa perussukissa on se, että niitä tekee vaikka silmät kiinni. Ja mä luulen, että niitä syntyy lähiaikoina lisääkin, koska mulla on ihan älytön määrä 7veljestä kaapissa...

MysteryKnitter kirjoitti...

Wau! Ja toi poncho alempana on tosi hieno.