torstaina, helmikuuta 22, 2007

Minulle kanssa...


Edit: Nyt jonkinlainen kuva neuleliivistäni. Väri on lähempänä oikeaa kuin eilinen lapsenkakan väri. Oranssi on vain liian punainen.

Yksi hamsterityö valmistui eilen, hetken aikaa oli vain kaksi helmikuussa aloitettua työtä kesken. Sekin asia on nyt korjattu -taas on kolme työtä kesken eli kahdet sukat ja yhdet lapaset. Keskiviikoksi olisi hyvä saada valmiiksi kaikki hamsterityöt ja onneksi nämä ovat pieniä.


Nyt siis valmistui Kotilieden ohjeella (2/07) itselleni raidallinen neuleliivi. Näyttänee tutulta, sillä samalla langalla ja samoilla väreillä Uhoava Gnu sai joululahjan. Tämä liivi on vähän isompi ja etukappaleen kuviointi on simppelimpi. Neuleliivien teko on nopeaa, kun ei tarvi tehdä hihoja. Ehkä nämä riittävät tältä talvikaudelta. Nyt muistin, miksi minulla oli 70-luvulla slipoverejä. Ne lämmittävät mukavasti ja eivät kuitenkaan ole liian kuumia.

Langat: On Linie Candia (44%villaa, 52% akryylia ja 4% viskoosia)
Puikot: resorissa 5 mm ja muuten 6 mm puikot
Kulutus: 235 g (ostin lankaa 400 g)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaa odotellessa...:)

Mä myös tein itselleni liivin /slipoverin ja oon nyt huomannut, miten kätevä vaatekappale se onkaan. Juuri kuten sanoit!
Ai on Kotiliedessä ollut slipoverin ohje? No, mä tein Modan ohjeella ja hyvä sekin on - harkitsen toisenkin liivin tekoa.

uhoava gnu kirjoitti...

Hieno slipari! Ja mahtava lanka ;) Tässä vielä ihan suora linkki siihen kuvaan (ilman katselua häiritsevää tekstiä), jossa tosiaan sävyt näyttävät vähän oikeammilta: http://bp3.blogger.com/_LqCl89ftEoo/RZE_cJ38X3I/AAAAAAAAAFA/x9M54vz-xrY/s1600-h/IMG_2331.JPG

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värinen! Oon haaveillut jostain vastaavasta, mutta mulla palelee enemmän kädet, joten irtohihat olisi hyödyllisemmät :).

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoa työtä!