maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

Sukkaa pukkaa


Vanhaa Maija-lankaa nöttösinä löytyy aika lailla (80-luvulla aloitetun ja ufoksi jääneen ja sitten puretun neuleen myötä) ja värit ovat melkoisen makeita. Uutta vihreää Maijaa on tasoittamassa ja rauhoittamassa sukkia. Langan päättelystä en todellakaan nauti, mutta sain kuin sainkin pääteltyä. Pienet 26 kokoiset sukat ovat taas valmiina. Pieniä tyttöjä ei löydy enää lähipiiristä ja nämäkin tekevät seuraa muille sukille loppuvuoden myyjäisiin.
Pitäisi tarttua muihinkin töihin, mutta väsyneenä ei jaksa enää keskittyä. Kyllä ne muutkin työt sieltä vähitellen tulevat mukaan. Kaikki ufoni odottavat kiltisti ja kärsivällisesti vuoroaan kahdessa isohkossa muovilaatikossa; Uhoavan Gnun siivoamisen ja järjestelyn seurauksena.

Lanka:Maija
Puikot: 3mm ruusupuiset
Kulutus: 40 g

4 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Järjestelin osan omistakin ufoistani yksi päivä. Nyt vanhat ovat poissa silmistä, poissa mielestä ja voi hyvillä mielin aloitella uusia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voidaan aivan hyvillä mielin hypistellä kevätlankoja ja jopa aloittaa jotain uuttakin.Ufoissa on se hyvä puoli,etteivät ne mihinkään karkaa.-Olisi tosiaan hyvä silloin tällöin tehdä jo jotain myyjäisiin.Uskomattoman pian ne ovat taas käsillä.

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia messuja ja hyvää viikonloppua!!
Mielenkiinnolla kuulostellaan tietysti myös messukuulumisia :).
Tampereen messuilta ostetut piiiiitkät pyöröt on ainakin olleet tosi kovassa käytössä, eli kannattaa panostaa muuhunkin kuin lankaostoksiin :).

MysteryKnitter kirjoitti...

So colorful socks!