lauantaina, maaliskuuta 31, 2007

Mitähän tuli ostettua?No sen arvasi jo etukäteen, mitä tulee tapahtumaan. Joku tunti vierähti Jyväskylän Käsityömessuilla ja lankaakin tuli ostettua. Onhan tässä jo jonkun aikaa kierretty lankamyymälät kaukaa. Vaikka olisin halunnut, että messuilla olisi ollut enemmän lankoja ja yms siihen liittyvää tarjolla.
Määkylän puodin valikoimista tuli ostetuksi villaa/hahtuvaa ajatellen ensi talvea tai seuraavaa (tai sitä seuraavaa) kenties. Ihan heti noita ei kuitenkaan tule neulotuksi. Huovutukseen ihastuin ennen joulua lahjatumppuja tehdessä. Jos tumppuja tekisi muillekin tai mahdollisesti kokeilisi huovuttaa tossuja. Villalangasta (kaksi vyyhtiä) voisi tehdä huivit joskus. Lankaa tuli ostetuksi kaikkiaan 1 125 g ja siinä on jo jäljempänä esitellyt mukana.Huivilangaksi ostin itselleni 100g Noroa, jossa 45 % silkkiä. Samasta paikasta (Suomen Käsityötarvikkeen pisteestä )100 g sinisen ja turkoosin sävyissä Jitterburgia. Se on aivan ihanan tuntuista 100 % merinovillaa.
Napit ostin jostakin kojusta (nimeä en muista), osa puusta ja suurin osa luusta. Kaikkiaan nappeja oli 29 kpl, hullu määrä.

Molemmissa kirjoissa on kauniita ja värikkäitä kuvia. Niitä on todella mukava selata, vaikkei ehtisi heti tekemään.

Ostinhan sitä muutakin. Tekevän osastolta löytyi kauniita, huolellisesti käsintehtyjä muistikirjoja lahjakaappiini jemmaan sopivaa tilannetta varten.

Anu Pylsyn osastolta löytyi uusi malli muurahainen/muurahaiset. Sieltä kotiin tuli keväänvihreä huopapannulappu, jota koristaa kolme muurahaista. Silloin tällöin pieniä mustia muurahaisia eksyy huusholliini, niin voisi koettaa pelotella niitä jättimuurahaisilla.Lapsen sukat valmistuivat torstaina ja kulutus huikeat 45 g. Sama vanha On linen Supersocke siniraitaisena.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samassa paikassa on tänään pyöritty :) Kirjaosastolle en uskaltanut mennä - on tullut tänä talvena tilattua ihan liian monta kirjaa... Mutta noita nappeja en huomannut, olisivat olleet tosi kivoja!

Anonyymi kirjoitti...

Piti tulla heti aamusta katsomaan mitä messuilta tarttui mukaasi.Ja tarttuihan sieltä!-Harmittaa,kun ei itse koskaan pääse käymään messuilla.Seuraavatkin ovat Rovaniemellä asti.Ja vaikka on syntymäkaupunkini,niin täytynee kuitenkin jättää väliin.Pitkä ja kallis messumatka.

uhoava gnu kirjoitti...

Voi miten ihania juttuja!! Ah ja voih!

Anonyymi kirjoitti...

Aaah ja oih huokaan minäkin.

Nythän voi lankapaastoakin jatkaa taas hyvillä mielin, kun varastoja on täydennetty, eikös :).

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä :)!

MysteryKnitter kirjoitti...

Wau!