lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Lapasvaihtoa


Lapasvaihtoparini lähetti jo lapaset. Paketti tuli loppuviikolla. Aiju oli tehnyt minulle ihanan pehmeät, vihreät lapaset palmikkokuvioineen. Olen ollut kuin pikkulapsi; lapaset olivat ensin keittiön päydällä ja sitten olohuoneen pöydällä. Välillä ohikulkiessani sovittelen niitä - en sentään ole mennyt lapaset kädessä nukkumaan! Huom! sana minulle. En näet muista koska olisin saanut joltakin lapaset. Aiju oli miettinyt sopivuutta; olivat juuri sopivat. Lankana oli Drops Alpaca kaksinkertaisena. Tänään satoi rakeita, joten ihan lapaskelitkin ovat tulossa. Rakeiden jälkeen mökillä kuvattiin lapasia rannalla ja mökkivieraiden tekemän halkopinon luona. Alempana vielä lähikuvaa.
Suuret kiitokset vaihtoparini, Aiju!
8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilo on minun puolellani! Kylläpä olenkin tyytyväinen jos ovat sopivat. Lapasia oli tosi mukava tehdä ja niin ollen sisältävät myös runsaasti lämpimiä ajatuksia!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit lapaset olet saanut :)

uhoava gnu kirjoitti...

Onpas upeat! Aivan ihanat! Ja kovin sinun näköiset.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tosiaan kauniit ja lämpimännäköiset lapaset!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tervetulotoivotuksista.Loma oli ihana.Nyt on taas voimia tarttua puikkoihin.Huh,olen kyllä lyöttäytynyt luvattoman moneen projektiin mukaan.Mutta minkäs teet,kun tämä puikkojen heiluttelu on niin mieluista mukavassa seurassa.-Olet saanut suloiset lapaset,pehmoiset ja lämpöiset.Huomenna menen minäkin ostamaan lapaslankoja.-Tykkäsin niin kovasti siitä Online-sukkalangasta,että olen yrittänyt metsästää sitä,mutta huonolla menestyksellä.Tiedätkö mistä sitä voi tilata?

iso gnu kirjoitti...

Ainakin Vihreästä vyyhdistä olen ostanut, muuta ei nyt yhtäkkiä tule mieleen. Vihreäö vyyhti on Hesassa Hakaniemen hallissa. Olen myös tilannut heiltä. http://www.vihreavyyhti.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä.Tilasin lankaa.Sattui olemaan vieläpä ale.

satumh kirjoitti...

kauniit ovat! :)