lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Sukkaa pukkaaKaikenlaisten muiden töiden lomassa valmistui nämä perusmallilla neulotut mustasta ja vihreästä 7V- sukat. Salaisuuksia on tekeillä ja niistä kaiketi sitten joskus lisää. Nimittäin yhdestä on menossa kolmas versio -miten tämä neulominen joskus voi olla hankalaa ja takkuavaa. Mutta välillä on kiva huidella menemään sitten vastapainoksi perussukkia.
Pari seuraavaa viikkoa on täällä aika hiljaista, kun emäntä viuhtoo taas maata edestakaisin ja tekee töitä kyllästymiseen asti. Sitten taas on ehkä jotain näytettävää.
Lanka: 7V
Puikot: 3,5 mm bambut
Kulutus: 95 g

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi on perussukat! Niihin on hyvä välillä palata, kun tai jos muut hommat ei jostain syystä etene :).

Kiitos kivasta kommentista :).
Viuhtomisiin!!

uhoava gnu kirjoitti...

Kivat raidat!
Isä Gnulla oli joskus samanlailla raidoitetut piiiitkät polvisukat, jotka sosialisoin joskus kotoa muuttaessa. Missäköhän ne nyt ovat? Olivat tosi lämpimät!

Anonyymi kirjoitti...

Moi, kysyit niistä vauvansukista. Yrityksistä huolimatta en vieläkää onnistunut tekemään niistä ihan vastasyntyneen kokoisia. Mutta on sitten kasvunvaraa :).
Jalkaosa on näköjään täsmälleen 10 cm pitkä ( 8-9 cm kai riittäisi) ja kavennukset olen aloittanut 7 cm:n kohdalla (kantalapun reunasta vain 4 ½ cm).

Taisi tulla taas ihan epäselvä selitys, huoh kun en osaa yksinkertaista asiaa selittää ymmärrettävästi. Ekat sukat tais olla vähän pienemmät, mutta annoin ne jo eteenpäin. Yritän säätää sukkia vieläkin pienemmäksi.

Hyvää syksyistä viikkoa!!

Kangaskasa kirjoitti...

Kiitos tossukehuista! Lisäsin ohjeen blogiini tossuista!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo ovat varmasti lämpöiset!

iso gnu kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Kiitos ohjeista Helmikselle ja Kangaskasalle! Molempien ohjeilla teen kun saan pahimman ruuhkan pois töitten suhteen (toivottavasti ei ole toiveajattelua). Muutama salaisuus muhii täällä ja pitäisi saada valmiiksi.
Uhoava gnu -en muista enää nähneeni niitä aikoihin- joku on tarvinnut. ne oli lahja gnu-isälle 70-luvulla. Hän ei pitänyt niistä -liian pitkät ja värikkäät (huom musta-harmaa-taidalliset!!)

Anonyymi kirjoitti...

Tien puoleinen ovi on vielä kiinni,mutta pihan puolelta pääsee sisään..

Anonyymi kirjoitti...

Poikkesin toivottamassa Sinulle hyvää lokakuuta ja ennenkaikkea VOIMIA ARKEEN.

uhoava gnu kirjoitti...

Eipäs muuten ollut mustaharmaat vaan musta-savunsiniset! Mutta onhan siinä jo väriä kerrakseen ;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice work again.