sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Messuilua

Kiireisen viikon päätteeksi oli suunniteltu matkaa Tampereen Kädentaitomessuille Uhoavan Gnun kanssa. Aamulla herättiin lyhyiksi jääneiden yöunien jälkeen ja matkasimme omalla autolla reilu kolmekymmentä kilometriä ja sitten pääsimme linja-autoon, joka kuljetti meidät Tampereelle ihan Messukeskuksen ovelle ja sieltä se tuli hakemaankin. Kaikki ylimääräinen sai olla autossa, oli se niin helppoa. Kaikessa kiireessä unohtui käsityökin kotiin, onneksi sain neuloa Uhoavan yhtä keskeneräistä neuletta muutaman kerroksen. Näin pahin neulomisen tuska helpotti. Nukkumatti kyllä vieraili luonani linja-automatkoilla ja sitten jaksoi kulkea.

Päämäärätietoisesti heti lähdimme kävelemään A-hallia vastapäivään tarkoituksena aika alkuvaiheessa päästä Angorinan(Catariinan) myyntipaikalle, jonka missasin jotenkin viime vuonna. Kaikki kuvassa olevat langat eivät ole minulle, mutta esittelemme ne molemmat Uhoavan Gnun kanssa. On tosi hankala pitää kirjaa omista langoista, kun ne välillä kulkevat Uhoavalle ja takaisin jne. Siis jompi kumpi tekee näistä jostakin eli tulosta seuraa lähivuosien aikana. Harmi, että näin talviaikaan pimeässä värit eivät pääse oikeuksiinsa, vaan menettävät salamavalossa syvyyttään. Mukana on vähän pörröistä koira-lammaslankaa, silkkivillalankaa, Angorilla silk-lankaa ja angora-lampaanvillalankaa. Kaikkein tärkeintä oli tavata Angorina kasvokkain ja vaihtaa muutama merkityksellinen sana ja muistellakin.

Vihreässä vyyhdissä keräsimme kassillisen lankoja sekä puikkoja. On linen Supersocken yksiväriset ovat minun lankojani. Lopuista osa on Uhoavan ja osa joko hänen tai minun. Puikot ovat kaikki vasta seuraavassa kuvassa. Addit on ostettu Priiman myyntipisteestä. Sukkapuikot ja bambupyöröt Vihreästä Vyyhdistä. Tulomatkalla oli pakko aloittaa sukkaa ja kokeilin lyhyttä Addia- ei tuntunut oikein kivalta. Vanha tapa neuloa 5 sukkapuikolla on nopeampi.


Wetterhoffin Sivillasta on kaiketi tulossa minulle joskus huivi.Kaikenlaista muutakin tuli ostettua; joululahjoja, askartelutarpeita,korttitarvikkeita ja muitakin lahjoja. Automatkalla vieressä oli blogistaan tuttu bloggaaja. Olipa kiva nähdä kasvokkain.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ollut mukava matka, ihania ostoksia!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Riksu kirjoitti...

Oli kyllä tosiaan kiva tavata ja saada blogeille kasvoja. Kivoja ostoksia teillä, noiden sukkapyöröjen hankkimatta jättäminen jäi vähän harmittamaan, näyttivät niin mielenkiintoisilta.

Makepeace75 kirjoitti...

Voi vitsi, ihania ostoksia. Nyt olen kade: en ole koskaan testannut Treen messuja ja taitavat jäädä nuo Messarin messutkin väliin. :o( Alunperin meidän piti päästä sinne, mutta ollaankin Pohjanmaalla ensi vkl.

Riksu kirjoitti...

http://groups.yahoo.com/group/kipakat/
Tuossa tuo osoite mistä löytyvät Jyväskylän neulojat ja tarkemmat tapaamisajat, siis jos sinua vain kiinnostaa. Tuli vain mieleen, kun oli silloin bussissa puhetta.