perjantaina, marraskuuta 02, 2007

Viikkosiivous kannattaa-- Sukkasadon sukkapari numero 9


Viime viikon lopulla olin työmatkalla pääkaupungissa ja lauantain vietin vanhimman gnu-tyttären ja puoliskonsa kanssa kirjamessuilla. En ole muuten selvinnyt yleensä paikasta , jossa on kirjoja, niin vähällä. Kirjoja riittää tässä huushollissa lähes joka paikassa. Vessassa ei ole, kun puolisko oli sitä mieltä että siellä ei tarvi kirjoja. Mutta ajatelkaa, miten hyvin dekkarit sopisivat vessaan. Jos jännityksestä maha menee sekaisin, on apu lähellä. Ostin kylläkin Vessakirjan mökille huussiin. Miksi en ostanut monia kirjoja? Mietin lähes joka kirjan kohdalla jaksanko raahata tuon kaikkien muidenkin tavaroitteni kanssa junassa. Lopputulema oli, että en jaksaisi raahata. Saahan noita kotikaupungista -ainakin tilaamalla.
No asiaan: Neuloin yhdet lastensukat valmiiksi junamatkoilla. Niitä ei ole vielä kuvattu eikä blogattu, ne kun löytyivät yhdestä keosta siivotessani.
Olen liittynyt nyt sukkatehtailun jälkeen lapastelemaan. Siis nyt on kesken kahdet sukat ja kahdet lapaset ja kaikenlaista muutakin...
Lanka:7V jättiraita
Puikot 3,5 mm bambut
Malli: perussukka
Koko: 34
Kulutus: 60 g

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pyhäinpäivää myös sinulle.
Katsotaan tehoaako neulojien joukkovoima kustantajan suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Oivallinen sukkatehtailija oletkin! Saanen kehaista, että tusinan verran erikokoisia lastensukkia on jo valmiina lahjoitettavaksi Operaatio Joulun lapseen. :)
Minunkin "heikkouteni" ovat kirjat. Hyllyt pursuavat teoksia, myös vielä lukemattomia. Mieheni painajainen olisi viedä minut kirjamessuille. :D
Hyvää pyhäinpäivää
t.muori kissansa kera.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice socks! They make me think of forest.