lauantaina, marraskuuta 10, 2007

Lapaskuun avaus

Edit: lisäsin "joululaskurin", jotta tajuaisin joulun läheisyyden.Lapaskuu on aloitettu, mutta en ole ehtinyt ja jaksanut kuvata ja blogata. Toinen juttu on työpäivinä on aina pimeätä töihin mennessä ja kotiin tullessa. Kuvaaminen on vähän hankalaa. Eilen olisi ollut aurinkoista, mutta näkyvät nuo pilvisellä ilmalla kuvattuina. Ailit ovat 7 V grafiitinharmaata ja sinistä raidallista, jossa raidat samoille kohdille sovitettu. Koko on naisen.
Lisää Seitsemän veljestä taipui lapasiksi. Jättiraidalliset lapaset ovat lapsen kokoa, 13o cm. On siinä toisessa lapasessakin peukalo. En jaksanut enää mennä ottamaan uusia kuvia. Nämä neuloin uusilla luistavilla puikoillani. Jopa bambupuikoissakin on eroa!


Lanka: 7 V
Puikot 3,5 mm (Ailit tavalliset, lapsen lapasissa uudet 3,5 mmAddi-bambut)
Malli: Ailit ja Peruslapaset/Novitalla esim ohje
Kulutus: 75 g + 45 g
6 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

No onhan siellä valmistunut jotakin!
Minä en ilmoittautunut lapaskuuhun, kun on noita keskeneräisiä niin paljon. Eilen jatkoin Cavernin kakkosversiota itselleni.

uhoava gnu kirjoitti...

Heip! Kävin säätämässä noita sivupalkin nappeja ajan tasalle ja samalla kavensin joululaskuria, kun ei sopinut sun blogipohjaan ihan sellaisenaan.

iso gnu kirjoitti...

Kiitos taas tekninen tukeni! Meinasin viimeksi soittaessani sanoa, mutta unohdin.

uhoava gnu kirjoitti...

Joo, ei tarvii edes sanoa, mä luen näitä ajatuksia kuin vettä vaan ;) Vielä lukaisin senkin, että "Lapaskuu puuttuu!!" ja kävin lisäämässä :P

Kangaskasa kirjoitti...

Tosi kauniit Ailit! Hyvä idea käyttää raitaväriä niissä.

Anonyymi kirjoitti...

Apua, joulu on taas noin lähellä!!
taitaa täälläkin alkaa neuletehdas toimimaan..