sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Keskeneräisiä

Tästä on tulossa se Modan ohjeella tehty villatakki. Tarkemmat tiedot kun neule aikanaan valmistuu. Näyttää villatakilta? Väri on tässä kuvassa paljon lähempänä oikeata kuin edellisessä tätä neuletta koskevassa postauksessa.Tätä reunusta on paljon, siitä tulee helma ja iso kaulus samalla. Hihojen kappaletta on tehty noin puolet, mutta nyt ei oikein jaksa keskittyä laskemaan kavennuksia. Hiha tehdään hihan suun pitsistä toisen hihan suun pitsiin yhtenä kappaleena. Kasaaminen voi olla hauskaa - ainakin erilaista kuin tavallisissa villatakeissa. Olisihan kiva saada valmiiksi ennen helmikuuta, mutta ei varmaankaan ehdi.



Toinen aktiivisesti kesken oleva on liivi niin ikää Modasta, kylläkin tämän vuoden malleja. Etukappaletta olen purkanut pari kertaa ja toivottavasti se on tulossa oikeanlaiseksi. Tästäkin tarkemmat tiedot , kun liivi on saatu kasaan.
Kolmantena kesken on ne siniset Step-sukat ja yhdet muut sukat. Mutta jos jotkut olisi torstaina valmiit. Suunnitelmia ja lankoja on hamsterikuulle ihan jonossa asti- mutta aloitusneule on kysymysmerkki vielä. Pitäisi tehdä miesten sukat, pipo, eskarilaisen lapaset, muutama lahjus...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan erityisesti villatakin valmistumista!

JohannaL kirjoitti...

Hei, noro sukkalankaa olen tilannut täältä:http://www.yarnandfiber.com/catalog/index.php

Alberto Rey kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
uhoava gnu kirjoitti...

Oho, edellinen kommentti piti tuhota kun kirjoitin vahingossa gnu-ukon profiililla..

Minäkin odotan etenkin tuon villatakin valmistumista! Se on siis tulossa minulle ;)

En usko että saan yhtään ufoa valmiiksi ennen hamstereita, joten ehkä ne pitäis jättää suosiolla odottelemaan kesän (mahdollista) fufoilutempausta..:P

Matuni kirjoitti...

Kiitokset huonekommenteista. :) Toivottavasti huoneeseen vaan tulee paaaaaljon lisää tilaa tässä hamsterikuun aikana, niin saa sitten taas täytellä hyllyjä.
Ihana tuo revontuli-huivi!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tervetulotoivotuksesta :) Aivan ihanan värinen tuo aiemmassa postauksessa oleva Revontuli-huivi.

uhoava gnu kirjoitti...

Kävin lisäämässä Hamsterinapin ja linkin Tuplahamstereihin. Nyt puikot valmiiksi ja huomenna neulomaan!