lauantaina, toukokuuta 24, 2008

Sukat orrella

Kiirettä on pitänyt ja on jaksanut tehdä vain aivottomia käsitöitä junamatkoilla ja iltaisin töiden vastapainona. Ajatukset ovat saaneet lennellä mihin ovat halunneet mennä. No, tänään mökillä päätellessä huomasin, että vihreäraitaisissa sukissa yksi vihreä raita on kerrosta matalampi kuin muut. "Viisas ei virka, ja hullu ei huomaa" sanoo vanha sananlaskukin.
Kaunista on keväisessä , raikkaassa viherryksessä.
Harmaat raitasukat ovat naisten kokoa ja siniraitaiset ovat menossa huomenna nuorelle, reippaalle naiselle valmistumisjuhlaan. Toiset jäävät jemmaan ja päätynevät hyväntekeväisyyteen. Pienet, siniset ovat lapsen sukat.
Minulla on menossa Seitsemän veljestä tuhoamisoperaatio eli tarkoitus on saada KAIKKI Seiska Veikat mahtumaan samaan isoon muoviseen säilytyslaatikkoon. Eli jämälankakuukausi vaan jatkuu...Oikeasti on kyllä samanaikaisesti muutama muu projektikin menossa, ehkä kesällä saa valmiiksi jotakin muutakin kuin sukkia.
Jämälankapipon ohje on mennyt Ullaan ja katsotaan tuleeko se siellä. Mutta minusta oli aivan kamalaa tehdä ohjetta ja saada siitä sellaista, että jollakin muulla olisi mahdollisuus ymmärtää.

Malli: perinteinen
Koko: 2 x nainen ja 1 x 23-24
Lanka: 7V
Puikot: 3,5 mm bambut
Kulutus: yhteensä 230 g

P.S Noro -jakku on aivan ihana ja paranee vain pidossa! Lempijakkuni se on nyt ja täytyy varmaan ruveta säästelemään, ettei kulu. Ostajakin on tiedossa, kun kyllästyn siihen.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen täällä tikuttanut sukkia. Fabel vaati päästä kaikkien muiden töiden ohitse.

Anonyymi kirjoitti...

Minä tikutin kahdet pikkuruiset perussukat tänä viikonloppuna. Kyllä ne on kauniita nuo perinteisetkin sukat ja niitä on mukavaa ja rentouttavaa tehdä.

Matleena kirjoitti...

Raikkaan värisiä sukkia olet tehnyt, kauniita. Minulla on kans alkanut 7veikkojen hävitys. Aion tikuttaa keväällä lahjoituksena saamani vanhat langat erilaisiksi sukiksi, nyt puikolla punaharmaata vihreällä maustettuna.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ufoilu alkaa taas, tuletko mukaan?
Tällä kertaa kuukausi aikaa..

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilenpa taas josko onnistuisi kommentointini.Kävin tässä taannoin monena iltana yrittämässä,mutta aina siirtovaiheessa kaikki jämähti,eikä mitään siirtynyt minnekkään.Olen huomannut,että muillakin on ollut ongelmia.-Sukkamestarilta on taas syntynyt kauniita sukkia.Olet kyllä nopea niitä tikuttelemaan.Monta monituista paria jo tänä vuonna!- Minä neulon vauvan vaatteita,vaikka vauvoja ei ole lähimailla tiedossa.Tuli Venla-Avun projektia varten hankittua Lanettia,jota jäi,kun en saanutkaan kaikkea suunnittelemaani valmiiksi määräajassa.Tänään S-Marketissa kärryyn nappasin Lena-vauvaneuleita-lehden,jonka sitten kuitenkin palautin lehtihyllyyn ennen kassaa.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice socks. No one will notice! I am sure about it.