maanantaina, kesäkuuta 02, 2008

Ufoja löytyy...

Taas sitä ollaan mukana fufoilemassa. Viime vuoteen olin tosi tyytyväinen, sain vanhoja jopa 30 v. töitä pois käsistä. Mutta ei ne ufot silti ole hävinneet kaikki: viime vuonna esiteltyjä on edelleen mukana ja uusia on tullut. Viime vuonna oli 19 alkaessa ja 11 saatu valmiiksi/purettu.

Nyt on kaikkiaan 14. Mutta samalla löytyi palmikkopuikko, kerroslaskuri ja muutamat puikot...

Vauvan villahousut ovat olleet jumissa pidempään; virkkausohje ei oikein ei oikein tule aivoissani käsitellyksi oikein, jotta silmän käden yhteistyö toimisi. Se on ollut viikkoja hautumassa, sisäsistäisin mallin ja saiaisn sen valmiiksi tai puran ja etsin uuden mallin.
Pätkärääkätty palmikkoneule on edelleen kesken -mökille pusero " yhteiskäyttöön".
Silkkivillainen neuletakki samassa vaiheesaa kuin viime vuonna.
Oma neuletakki on kesken; takakappale ja toinen etukappale ja toinen hiha -pientä sekoilua mallin/koon kanssa ja jäi kaappiin pari kolme kuukautta sitten piiloon.
Miniän liivin kanssa tuli ongelmia viimesein etukappaleen vaiheessa- sekosin laskuissa ja odottanut kuukausia inspiraatioita. Napitkin jo tammikuussa ostettu.
Kaksi vanhaa vihreää toppia/puseroa -vuodelta yksi ja kaksi. Edeleen kesken ja odottellee mallin muutosta tai purkua...
Kaksi solmion tekelettä kesken, yhdet sukat (kärjestä aloitetetut- toinen tekemättä), punaiset lapselle aloitetut lapaset (tuli vähän liian isot -voisi tehdä tietenkin ikuiselle) ja Isoveli-lapaset (toisesta puuttu osa).
Huivin teelmys on kesken.
Palapeitto, jota on tehty varmaan 80-luvulta asti, on edelleen kesken...

Kuukausi on lyhyt, töissä on pienet rutistukset ennen juhannusta ja juhlia tiedossa ja muuta pientä puuhaa. Juhannukselta keskiviikkona pääsee lomalle, joten en paljon luule saavani aikaiseksi. Jos laittaisi tavoitteen kahteen, niin olisin tyytyväinen. Purkamista en laske tähän mukaan. Luulen, että kolme,neljä työtä päätyy purkuun.

Kuvausession jälkeen muistin vielä pari muuta työtä, ja taitaa niitä lymyillä vielä enemmän nurkissa.

2 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Mukavia kesäpäiviä sinulle! Jospa joku työ valmistuisi kesän aikana tai sitten ei ;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Have a nice summer! I wish you all the best with the UFO - pile.