torstaina, heinäkuuta 03, 2008

Perussuomalaista peruskalliolla

Taas sukkia lisää.
Ostin alkukesästä edullista perusharmaata 7V-pussilankaa Novitan tehtaanmyymälästä Helsingin Lauttasaaresta. Nyt olen muutamat sukat tikuttanut tästä harmaasta. Viime viikonloppu kului suvun tapaamisten ja sunnuntaisen kofirmaation merkeissä. Automatkoihin hupeni muutama tunti ja sukat etenivät vauhdilla kauniita kesäisiä maisemia katsoessa. Sunnuntain konfirmaatiossa ja juhlassa en neulonut, mutta muuten suvun yhteistapaamisissa. Suku kyseli, että montako sukkaa valmistuu päivässä, kun katselivat neulomistani (vaikkakin ovat tottuneet siihen). Isointa sukkaa, kokoa 45, saa tikutella aika kauan. Siskonpoika näytti mielivän niitä ja ne saattavat matkata eteläiseen Suomeen lämmittämään.

Mutta ne ufot; ovat melkein jäissä. Yksi sieltä pitää nostaa ylitse muiden eli vauvan neuleet. Silti aloitin lapasia Uhoavan joskus koolaamista eestiläisistä villalangoista Helmiksen Tove-lapasten ohjeella tai jotenkin sinnepäin. Siis matkin Uhoavaa; jos hän tekee lapasia, kai minäkin...

Malli:perusukka koko 45/46 56 silmukkaa; koko 34/35 44 silmukkaa ja koko 30 40 silmukkaa
Lanka 7 V
Puikot:3,5 bambut
Kulutus: 160 g, 90 g ja 70 g eli yhteensä 320 g

3 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Vaikka maailma on mitä kauniimpia sukkamalleja pullollaan, niin kyllä perussukka silti pintansa pitää. Mukava sekä neuloa että käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla täällä taas sukkia ja kyllä tää Suomen suvi on sitä sorttia,että niitä tarvitaankin! Mulla on blogissani sulle jotain..!

MysteryKnitter kirjoitti...

Very nice socks.