torstaina, kesäkuuta 26, 2008

Ufot eivät lennä

Ei oikein ufot ole innostaneet tarttumaan puikkoihin ja siirsin niistä jo osan kaappiin häpeämään tai pois sekä silmistä että mielestä. Ei ole jaksanut säätäämään ohjeiden kanssa ja miettimään , mitä tehty ja millä ohjeella ja millä koolla jne.
Valmistuihan se paksumpi neulepusero mökille lämmittämään palelevia. Yhdet lapaset tulivat valmiiksi ja ne vaippahousut sai pääteltyä ja tehtyä nauhan siihen. Sain pääteltyä vuosia marinoituneet sukat, jotka eivät olleet itsekseen tulleet päätellyiksi. Siis neljä valmista ja aika tyytyväinen olen tämän touhun keskellä tulokseeni. Ajattelin jatkaa varjoufoilua vielä ja itse asiassa se vauvan neule olisi saatava valmiiksi tai sitten sen on odotettava jotain muuta tulokasta. On se noloa, jos iso Gnu ei saa ekalle lapsenlapselleen muuta aikaiseksi kuin yhdet vaivaiset vaippahousut!

Sukkiahan aina voi tehdä! Mitään koloa ei ole 7V-laatikossa, aina löytyy jostain jotain uutta(=vanhaa) 7V-lankaa. Taas kahdet sukat automatkoilla ja telkkaria katsoessa.

Malli pitsisukat(ohje sivupalkissa) ja perussukat
Lanka: 7V
Puikot: 3,5 mm bambut
Koot: pitsisukat naiselle ja miehen sukat koko 42
Kulutus yhteensä 225 g

6 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Mainio otsikko :)

Anonyymi kirjoitti...

Taas niin kauniita sukkia.Montakohan paria jo tänä vuonna?-Voi,ufoja löytyisi täälläkin,mutta mikä ihme niissä tökkii,kun ei vain tule valmista.- Nyt minua on puraissut Dotee Doll-kärpänen ja nukkeja on tekeillä erilaisin aihein.Yksi tosin vasta valmiina.Välipalaksi neulon Hepsin mallilla "Ritvan sukkia".Nopea,helppo ja mielestäni kaunis malli.-Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle.

iso gnu kirjoitti...

Pitipä laskea nuo tämän vuoden sukkaparit, 31.

Anonyymi kirjoitti...

Sukkia aina tarvitaan. Kyllä on hieno edellisen postauksen paita.Kivan värinenkin.Mä olen vuosikymmenet pesiksessä kulkenut ja mulle on ollut samat säännöt kuin sullakin. Nyt tänäkesänä mulla on ekaa kesää käsityö mukana. Miheni sanoi:"ota nyt sitten, ei kukaan jaksa tuota valitusta koko kesää kuunnella!" Niin on kulkenut mukana ja pesiskansa on jo tottunut,että mä olen tälläinen:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Ja toinen kiitos mukavasta ohjeesta.
Huomasin vain, että onneksi tein lapasista vähän reilut, että mahtuu toiset sisälle. Muuten tulis niitä solmuja ja langanpätkiä lapasen sisällä näprättyä kokoajan.

uhoava gnu kirjoitti...

Noita harmaita sukkia en olekaan kai livenä nähnyt?
On tässä vielä jonkun aikaa tehdä se vauvan villatakki... vaikka sairaalakassi pitäisi jo pakata neuvolasta saadun esitteen mukaan.