sunnuntaina, maaliskuuta 08, 2009

Hiljaisuus ohi!


Remontti on ohi, mitä nyt muutamia pahvilaatikoita on purkamatta! Pölyä löytyy vielä varmaankin jonkin aikaa. Verhot ovat vielä tulematta ja muuta pientä sisustuksen viimeistelyä on odottamassa. Toivon mukaan pikku hiljaa tavarat löytävät omat uudet paikkansa. Kaappitilaa on enemmän, kirjahyllyjä vähemmän. Tietokonekin pelittää ja on löytynyt uusi paikka. Ehkäpä tässä pääsee paremmin katselemaan taas muiden blogeja ja kommentoimaankin.


Muutamat sukat ovat valmistuneet. Kolme paria valmistui Lankahamstereihin. Sinne valmistuivat myös seuraavan kuvan hamppulangasta neulotut tiskirätit ja pesulappu sekä Revontuli-huivi eli yhteensä 485 g.

Vaaleat sukat on Supersocke -langasta On linieltä, junasukat on Fabelia ja junasukat eivät ole enää hamsterikuun aikana neulottu. 7 V-sukat molemmat on tehty helmikuun aikana.

Sukat:
Lanka: Supersocke ohuempi
Puikot: 2,5 mm bambut
Malli: perusmalli vahvistetulla kantapäällä , 60 silmukkaa naiselle
Kulutus: 50 g


Lanka :7 V
Puikot : 3,5 bambut
Malli: perus
Kulutus 95 g + 85 g


Malli:Junasukat
Lanka: Fabel
Puikot 2.25 mm Knit Pick´s
Kulutus : 30 gHamppulanka, jonka vyöte on onnistuneesti hävinnyt tämän remontin keskellä, tuli käytetyksi kokonaan lähes viimeisiä senttimetrejä lukuunottamatta. Lanka on ostettu ennen joulua Titityyltä. Tein ensin kaksi tiskirättiä ja sitten vielä pesulapun.

Kulutus: 100 g


Tämä Revontuli on toinen neulomani. Ekan sai ystäväni ja nyt neuloin itselleni. Kunnon pingotus tapahtuu joskus, kun kaiken keskellä tulee aikaa. Se on nyt vain höyryttäen silitetty. Lanka on Priiman villalankaa ja ostettu viime syksynä Tampereen messuilta. Sormet ja siis kädet värjäytyivät neuloessa, toivottavasti huivi ei sitten enää hartioilla värjää. Eiköhän aikanaan huuhteluainevedessä huuhtelu auta, kun siihen asti päästään. Kumman koukuttava malli tuo on.

Malli: Revontuli
Lanka; 100 % villa Priimasta (tämäkin vöte kadonnut)
Puikot: Knit Pick´s pyöröt, 4.5 mm luulisin
Kulutus: 155 g


Sitten vielä nalle sai kaulahuivin Noron sukkalangan lopuista ja todella istuu väriensä puolesta hänelle. Kuvata en jaksanut, mutta kulutus oli huikeat 10 g.
Siis viime bloggauksen jälkeen 525 g.

Kiitos kun olette jaksaneet vierailla hiljaisuudesta huolimatta -ainakin mittari on pyörinyt!

10 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiva, että remppa on ohi ja elämä palaa piakkoin normaaliksi! Saadaan taas sinutkin mukaan Blogistaniaan ja käsitöiden pariin!

Anonyymi kirjoitti...

Hauska kuulla sinusta pitkästä aikaa. :) Olet saanut kivasti käsitöitäkin tehtyä.

Mari kirjoitti...

Kiva kuulla sinustakin! :) Ihania käsitöitäkin olet tehnyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva sukkakokoelma =D! Revontuli on nätti, todella pirteet värit.

Makepeace75 kirjoitti...

Tervetuloa takaisin. :o)

Mammutti kirjoitti...

Upean värinen Revontuli!
Iskee Revontulet silmään blogeista, kun taas pitkästä aikaa itselläni puikoilla Revontuli. Se on koukuttava malli, millään ei raaskisi keskeyttää...

-maria- kirjoitti...

Kylmää lunta ja lämpöisiä neuleita... :) Kiva, että olet taas linjoilla!

iso gnu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
iso gnu kirjoitti...

Kiitos kaikille tervetulotoivotuksista!Ne lämmittivät niin mieltä!

Remontti on takana , mutta pahvilaatikoita on edelleen. Töissä on ollut viuhketta ja matkapäiviä muutenkin...Pahvilaatikko ja päivä on nyt tavoite ja joskus ne loppuu!

Edellinen kommentti poistettu, kun sain sähellettyä Kaisalle Kerälle-blogiin menevän kommentin omaan blogiini! Hyvä minä!

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoja neuleita! Varmasti elämänne asettuu uusiin uomiinsa, nt kun remontti on ohi.