maanantaina, maaliskuuta 16, 2009

Lämmittää, lämmittää...

Poikkesin joskus ennen joulua Hesan matkalla Lauttasaaressa Novitan tehtaan myymälässä. Siellä oli alennuksella Rose Mohairia kauniin kamelin ruskeana poistovärinä - siis edullisesti ja mun värinä. Ostin lankaa ja sitten päätin neuloa huivin, jossa on käsille reiät ja joten huivi pysyy hartioilla paremmin. Oikeastaan jos pistää huivin kiinni jollakin rintarossilla, niin se näyttää jonkinlaiselta liiviltä. Siis neulottu huiviliivi sanoo Novitan ohje. Katsokaa Novitan kuva lehdestä syksy/2008. Siitä saa oikean käsityksen asiasta. Kuvaa ottaessa olin yksin kotona ja itseään on vaikea kuvata.
Oli tylsää, siis tosi tylsää neulottavaa! Mutta kylässä ja telkkaria katsoessa tuo pikkuhiljaa valmistui. Toiseksi en oikeastaan tykkää langan "karvoista", tarttuvat mun tummiin vaatteisiini. Jos en tykkää siitä, niin luulen jollekin kelpaa.

Malli :Novita syksy/ 2008
Lanka Rose Mohair
Puikot: Knit Pick´s pyöröt 5,5, mm
Kulutus: 275 g


Perjantain junamatkan ja lauantain bussimatkan aikana valmistuivat nämä sukat. Tämä 7 Veljestä- lanka oli ihanan pehmeätä, aivan oikea pehmoveli. Saa nähdä nukkaako helpommin kuin kovemmat veljensä?

Malli:perussukka naisen koko
Lanka: 7 V
Puikot 3,5 mm bambut
Kulutus: 85 g

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Totta, tuota oli KAMALA neuloa, onnistuin tekemään koko ajan virheitäkin, vaikka mallineuleen piti olla helppo... :D Mutta kyllä se monikäyttöinen on!

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoa työtä! Minä en mohairia voi käyttää ollenkaan. Se menee heti henkeen. Ja neulominenkin on hieman hankalaa.