maanantaina, toukokuuta 11, 2009

Fufoilua ja välipaloja ja rakeita

Fufo numero I.
Sukat itselleni sain ensimmäisenä tikutettua, kun tarvin puikkoja toiseen neuleeseen. Pitäisi tehdä lahjaksi sukat ja puikot olivat kaikki kiinni. Jostakin piti saada puikot uuteen. Pakko on nyt tehdä lahjuksia välillä. Huom! rakeet kuvassa. Oli ihan mukava raekuuro, kun olin ehtinyt illalla kotiin.

Malli: perusmalli, 60 s, koko naiselle
Lanka: Fabel
Puikot: 2,5 mm bambut
Kulutus: 55 g

Vanhan mallin mukaan aloitettu patalappu löytyi muuta etsiessäni ja niin päätin ottaa sen käsittelyyn. Siis monesko ufo, siis ainakin yksi lisää luettelooni. Paloista tehty torkkupeitto valmistunee kesäloman aikana toivottavasti. Siis fufo 2 valmistui.

Malli :Eeron patalappu
Virkkuukoukku: 3,5
Lanka: jotain sekalaisia vyötteettömiä lankoja
Kulutus: 40 g




Uusia töitä oli mukana työmatkalla ja virkkailin pari patalappua. Oikeasti Helmiksen blogissa vierailultuani muistin Lidlistä ostetut puuvillalangat, joita riittää... Ajattelin vain ruveta tuhoamaan niitä. Toinen patalappu on tehty ihan perusmallilla kiinteillä silmukoilla ja toisen aloitin nurkasta. Tuokin oli Helmiksen blogista. Kiitos vinkistä vaan!

Lanka: Lidlin puuvillalanka,
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Kulutus: 70 g

3 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Kiitos kiittämästä, näinhän ne vinkit kiertää ja muiden langat muistuttaa omia :).
Sukat on tutunnäköiset, mullakin oli tuosta fabelista sukat aikoinaan, vaan jo on pohja puhjennut. Pitäisi uusia neuloa taasen..

Taija K kirjoitti...

Heippa, haastoin sinut blogissani. Osallistu jos jaksat ;o)

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice hotpad.