perjantaina, toukokuuta 15, 2009

Minä


Keskeneräiset eivät oikein edisty. On kaikenlaista muuta puuhaa vapaa-aikana näin keväisin. Mutta kyllä sieltä vielä jotain valmistuu. Olisi sata muuta kiinnostavampaa käsityötä aloitettavaksi.

Välipalana tulee yksi haaste merkkinä, että täällä olen vielä.

Taija K haastoi minut:

"Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

1. KOKO: Keskimittainen eli 163 cm, jos en ole viime aikoina mennyt kasaan. Vaatekaupoissa ja remontoidum kylppärin peilin edessä on pakko todeta, että leveyttä on kyllä ihan riittävästi.

2. NÄKÖ: Mummi-ikäinen tarvitsee kaksitehot. Ilman laseja ei onnistu muu kuin nukkuminen. Entäs tuo ulkonäkö, ihan tavallinen suomalainen ikääntyvä nainen.

3. VAATTEET/LISUKKEET: Farkut -mustana, harmaana tai ruskean sävyissä. Neuleita on ostettuja ja tehtyjä. Villasukat kotona, mökillä, matkoilla, yöllä,päivällä ja töissäkin on villasukat, kun istun ja teen yksikseni koneen ääressä töitä.
Korvikset pitää olla aina -nykyisin useimmin Kalevala-korun korviksia. Huom! varakorvikset töissä, jos sattuu unohtumaan. Ilman korviksia on jotenkin alaston ja outo olo.

4. LUONNE: On niin vaikea sanoa. Joten tein Nalle Puh-persoonallisuustestin. Muitakin testejä on ja niisä tulee esiin vähän erilaisia puolia. Itsekin saattaisin sanoa eri asioita. Mutta tänään Nalle Puh -olo.
"Muistutat erehdyttävästi Nasua.

Säikyt ja huolestut vähästä, mutta rohkeutta riittää, jos on pakko.
Olet todellinen ystävä, paras mahdollinen. Harmi, että kovin harva tietää sen.
Seurassasi viihtyy moni, sillä olet hauska, vaikka et sitä itse tiedäkään."

En haasta nyt ketään, mutta voi poimia haasteen, jos kiinnostaa.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ihana tuo neulojanainen! <3
Kiva oli lukea tuntomerkkejäsi! Pitäisiköhän minunkin käydä tekemässä tuo testi - minähän olen kovin innokas testientekijä enkä ole tuotatainnut tehdä veilä! ;D

Mukavaa aurinkoista viikonloppua sinullekin!

MariL kirjoitti...

Hauska kuva! :) Ja mukava oli lukea tuntomerkkejäsi. Hyvää viikonloppua! :)

famu kirjoitti...

No,nythän Sinut jo melkein tunnistaisi vastaantullessa:):)-Vihdoin olen saanut blogissa kuvat,kirjoitukset ym. toimimaan.Apu tuli hetkessä,kun osasin oikealta taholta sitä pyytää.Vuodatuksen ylläpidon Tuomas sai nopeasti asiat kuntoon.-Kevätauringon virkistävää valoa ja voimaa Sinulle.

famu kirjoitti...

Piipahdin toivottamassa Sinulle kesäauringon valoa,lämpöä ja virkistävää voimaa.Nautitaan kesästä nyt,kun sen vihdoin saimme!