perjantaina, toukokuuta 01, 2009

Keskeneräisiä

Fufoilu-kuukaudet alkoivat nyt, 1.5.09. Eli siis yritetään saada valmiiksi kesken jääneitä töitä. Olen ollut ihan hyvällä tuloksella muina vuosina mukana Fufoilussa ja nyt siis mukaan taas. Lomakin alkaa juhannukselta, joten jotakin valmistunee tänä aikana.
Remontti on ollut ja lähes kaikki on ollut pakattuna varastoon. Kaikkea en ole jaksanut vielä purkaa ja katsastaa. Vielä löytyy keskeneräisiäkin töitä. Vanhin ufoista on tosin tuo torkkupeitto langanjämistä. Sen aloitin joskus 80-luvulla. Jospa sen nyt tekisi loppuun ja saisi mökille torkkupeiton.

Nyt kuvissa
1. Torkkupeitto
2. Huivi ihanaisesta silkkilangasta, ja se on hidasta ja työhön pitää välillä aina katsoa ja ei tahdo ihan onnistua tv-työnä
3.Viime kesänä mökillä aloitettu puuvillalangasta patalappu. Puuttuu vain viimeinen kerros ja yhdistäminen!
4. Ruskeat Fabel-sukat minulle itselle
5. Vauvan puku, joka aloiteetu kauan sitten ja se jämähti. Vauvakin syntyy keskikesällä eli se on nyt vain tehtävä!

ja mitä löytyy, kun ja jos alan penkomaan varastojani:kuka tienee?

Ensin viime vuoden fufoilussa kesken jääneitä:
6. Silkkivillainen neuletakki samassa vaiheessa kuin viime vuonna ja edellisenä ja edellisenä...
7. Oma neuletakki on kesken; takakappale ja toinen etukappale ja toinen hiha -pientä sekoilua mallin/koon kanssa ja jäi kaappiin viime vuonna jo.
8. Miniän liivin kanssa tuli ongelmia viimeisen etukappaleen vaiheessa- sekosin laskuissa ja odottanut kuukausia ja nyt siis toista vuotta inspiraatioita. Kerran taas yritin ja sekoilin. Napitkin on jo tammikuussa -08 ostettu. Jospa se...
9. ja 10. Kaksi vanhaa vihreää toppia/puseroa -vuodelta yksi ja kaksi. Edelleen kesken ja odottelee mallin muutosta tai purkua...Näin sanoin viime vuonna ja luulen, että purku on todennäköisin vaihtoehto.
11. ja 12.Kaksi solmion tekelettä kesken, ja purkuun luulen minä.
13. Ja ne yhdet sukat (kärjestä aloitetut- toinen tekemättä), Aloitin ne joskus pari , kolme vuottta sitten ja kärjestä aloittamisen makuun en päässyt . Puran?
14.Huivin teelmys on kesken ja siis edelleen ja mitään ei ole tapahtunut vuoden aikana.

Ja luulen että muutakin löytyy. Onneksi tässä on kaksi kuukautta aikaa!

3 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Äänestän että purat ainakin ne solmiot, koska niistä ihanaisista langoista voi sitten tehdä jotain muuta (mitä?)!

Mullakin olisi se tilkkupeittoprojekti, mutta kaikki palaset ovat eri kokoisia ja kokoaminen voi olla sen takia aika tuskaa...

Villasukka kirjoitti...

Kiitos ja Hyvää Tärkeän Päivää!

Siis ne t-paidat ovat muuten ok kunnossa, mutta kainalot... Joten en haluaisi ihan lumpuksi laittaa. Taidan säilöä vielä vähän aikaa ja sitten ehkä kuitenkin matonkuteeksi.

MysteryKnitter kirjoitti...

Mutta teillehän syntyi jo yksi baby! Uhoavalla on varmaan sitten veli, joka tulee babyn isäksi, tai sisko, joka tulee babyn äidiksi.