perjantaina, syyskuuta 18, 2009

Löytynyttä ja valmiita

Siinä se on! Minun kaunis lankakeräni. Maanantaina soitin uudelleen ja sieltä jostain se oli löytynyt ja kaiken kiireen keskellä eilen kerkisin hakea sen kotiin hiplattavaksi. Siitä huolimatta tästä lähtien ei avata ostoskasseja ennen kuin kotona.

Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

Varmaankin tuo on aloitettava, mallia ei ole vielä. Turhan monimutkaista en nyt halua neuloa kiireiden ja flunssankin kanssa. Matkoille tarvitsee aika yksinkertaisen mallin.

Seitsemän veljestä lankavaraston tyhjennys jatkuu ja jatkuu. Yritys on edelleen saada ne jatkossa mahtumaan yhteen isoon muovilaatikkoon. Ei vielä tämänkään Sukkasadon aikana onnistu.
Polkka-lanka meinasi loppua kesken ja välillä purinkin toisen sukanterän. Nyt siis terät on harmaata 7V-lankaa. Ihan mukavat sukat. Vihreissäraitaisissa on teräosissakin raidat, mutta eivät nyt näy kuvausteknisistä syistä.

Malli: perusmalli, vanha, tuttu, turvallinen
Lanka: 7v
Puikot: 3,5 bambut x2 (langanlopuilla on varminta kutoa sukkia yhtäaikaa)
Kulutus: yhteensä 175 g

10 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Mukavaa, että lankakerä löytyi ja sitten joskus jollain on ne kauniin punaiset sukat:)

MariL kirjoitti...

Ihanaa, että kerä löytyi! :) Ei kannata heti luopua toivosta, joskus voi käydä ihmeitä. :) Ja taas tuli mieleen omalta kohdaltani, kun minulla tippui muutama vuosi sitten mieheltä lahjaksi saamani rannekello Anttilassa jonnekin. Kävin kysymässä sitä infosta, eikä heille oltu sitä palautettu. Soitin seuraavana päivänä taas infoon, eikä ollut kelloa löytynyt. Sitten oli viikonloppu välissä ja kävin maanantaina tai tiistaina taas kysymässä, ja siellähän se kello olikin infossa, eli siivooja oli löytänyt sen jostain hyllyjen alta. :) Joskus käy onnellisesti, ja hyvä että sinunkin ihana punainen lankakeräsi löysi kotiin! :)

Kivoja nuo tekemäsi sukat - jämälangoista saa välillä varsin hauskoja juttuja aikaan, ja niiden tekeminenkin on varsin mukavaa. :)

Helmis kirjoitti...

Oi, ihanaa, että lanka löytyi. Onpas se kaunista!!! Nyt se on kyllä entistäkin arvokkaampaa :).
Sulta noita sukkia aina vaan syntyy ihan liukuhihnalta!

Hyvää viikonloppua ja paranemista toivottelen!

Kaisa kirjoitti...

Olipa tarinalla onnellinen loppu! Tuosta langasta pitääkin tehdä sitten oikein merkitykselliset sukat. :)

Scaritsa kirjoitti...

Olipas sulla jännittävä lankareissu. Onneksi karannut kissa(-kerä) löytyi :)

Päivikki kirjoitti...

Onnea kerän löytymiselle ja sukkasadon sukille. Baktusta voi neuloa matkoilla ja telkkaria katsellessa, se on simppli ohje.

Matleena kirjoitti...

Olipas täällä mukava uutinen luettavaksi, kun mökiltä paluun jälkeen tulin blogikierrokselle! Ja niin kauniin väristä lankaa!

Vilma kirjoitti...

On kyllä niin herkullisen väristä lankaa, että olisi sääli, jos kerä olisi jäänyt hukkateille. :)

famu kirjoitti...

Piipahdin kylässä.Sukkia on taas syntynyt.Tuo lankojen tuhoaminen on kyllä ikuisuusprojekti.Minä kun en saanut lankaa riittämään yhteen sukkapariin ,menin ja ostin uuden kerän jne.jne.Nyt huomaan kuinka olisin voinut toimia.Kiva idea on laittaa raitoja tms.toisesta keränlopusta.Näinhän ne varastot todella tyhjenevät.-Mukavia syyspäiviä Sinulle.

MysteryKnitter kirjoitti...

Olen iloinen, että lanka löytyi.