Thursday, October 15, 2009

Uhovan ohje Supervauvan sukat!

Uhoavan blogiin ei pääse. Tämä on sellaista virusaikaa. Löysin Supervauvan sukkien ohjeen itseltäni sähköisenä. Sovimme Uhoavan kanssa, että ohje on saatavissa blogissani, kunnes hän saa omat sivunsa toimimaan. Joten olkaapa hyvä!
Kuvaa ei tähän hätään ole ole.

EDIT 28.20.09
Uhoavan blogiin on päässyt jonkin aikaa jo. Sieltä löytyvät Supervauvan sukkien ohje ja Kerttujen ohje.

6 comments:

Villasukka said...

Kiitos - moni on etsinyt! Ja Uhoavalle terveisiä.

rasa said...

Ei Kerttujen ohjeella niin kiire ole-- saan sen muualtakin, mutta ohje on kyllä niin hyvä että saisi pysyä nettineulojien saatavilla.

Kiva saada selvyys salasanaisuuteen.

Linnéa said...

Paljon kiitoksia! Olisi ihanaa jos Kerttujen ohje löytyisi jostakin :)

Mari said...

Tulin vastakommentoimaan, kun olit kirjottanut blogini kommenttilaatikossa väreistä. :) Mulle nuo vaatetuksen värit eivät ole niinkään tykkäämisjuttu kuin sopimisjuttu; olet ehkä lukenutkin, että olen käynyt värianalyysissa ja olen sen mukaan Kevät, jolloin minulle sopii kirkkaat, puhtaat ja lämpimät värit ja myös pastelliset, muttei kylmät, murretut eikä kovin tummat, eikä missään nimessä musta, vitivalkoinen tai hopea sovi minulle. Olen kyllä niistä omista väreistä sitten alkanut tykätäkin, kun näen niiden sopivan itselleni. :) Tykkään kyllä kaikenlaisista väreistä (paitsi mustasta ja vitivalkoisesta), riippuen yhteydestä. Esim. syksyn värit ovat kauniita luonnossa ja olen ihan syksyihminen muuten; sisustuksessakin meillä on paljon syksyisiä värejä, mutta on meillä sitten kirkkaampaakin keltaista ja oranssia kotona. :) Aiemmin tykkäsin pukeutuakin murretumpiin sävyihin, mutta tosiaan sen värianalyysin jälkeen havahduin, että ne saavat kasvoni näyttämään sairaalta. ;) On kyllä ihana, miten paljon värejä ja värisävyjä maailmasta löytyy, kaikille varmasti on jotain mieluista. :)

Mukavaa viikonloppua! :)

amma said...

Noista Kertuista minäkin, kun niistä toiset kyselleet: saako antaa jos itseltä löytyy?
Toivottavasti Uhoava saa blogin pelittämään!

Mari said...

Sinulle olisi luvassa syksyistä tunnustusta blogissani! :) Muistin meidän muutaman päivän takaisen kommenttikeskustelun väreistä, ja tulit heti mieleeni, kun pohdin, kenelle voisin tuon syksytunnustuksen jakaa. Ole hyvä! :)