sunnuntaina, lokakuuta 04, 2009

Sukkasatoa

Vähään aikaan en ole ehtinyt päivittämään blogia. Sukkia olen neulonut vähän kerrallaan ja niin ne sitten valmistuvat pikku hiljaa. Olen nyt pääkaupungissa ja sain "pikakuvan" sukista ja siihen nyt saatte tyytyä. Toisaalta noissa sukissa ei ole mitään ihmeellistä.

Violetit naisten sukat ovat sivussa olevien Tiinan pitsisukkien mallin mukaiset. Toisetkin naisten sukat ovat samaiset pitsisukat vaalean, vanhan rosan sävyisenä. Viime mainituissa on lankana ennen eurokautta ostettu 7 V-lanka 100 g:n kerässä (a´13,90 mk) ja koko lanka alkoi loppuvaiheessa tykytyttää. En ollut ihan varma, että riittääkö se vai pitääkä hiukan muuttaa kärkikavennuksia sukissa. Noin kolme metriä jäi lankaa -ihan ruhtinaallisesti siis. On niin kauan neulonut 150 g:n keristä, että 100g kerä näytti kuluvan hurjaa vauhtia. Eipä jää pikku nötttösiä lankaa.

Miesten sukat ovat ihan perinteiset harmaat ja musta-harmaa-raitaiset aloitin perjantaina tulomatkalla ja tänä aamuna päättelin. Vaikka sukkia on valmistunut, niin pikku pyörähdys lähellä Ogelin Lankamaailma Nordiassa tuotti enemmän kuin on neulottu ja kulutettu.

EDIT:

Kulutus näihin neljään sukkapariin oli 420 g. Pahemmin tuo lankavarasto ei huvennut, kun tilalle tuli Lankamaailma Nordiasta 750 g ostettu ja yksi lahjakerä.

5 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Kauniit pitsisukat:)

MariL kirjoitti...

Onpas siinä komea rivi sukkia! :)

Helmis kirjoitti...

Sulta noita sukkia syntyy ihan kuin huomaamatta :).
Noi vanhat 100 g kerät on kyllä välillä aika hupenevaisia, kummasti sitä tottuu tiettyyn keräkokoon!
Hyvää alkanutta viikkoa ja sukankutomisen iloa!

Marika kirjoitti...

Onhan sukissa ihmeellistä! Itselläni ainakin jo se jos ensimmäinen sukka saa parin ja sitten jos niistä tulee samanlaiset (tyyli kun on "kyllä mie muistan montako kierrosta/silmukkaa...)
Ihania sukkia!

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice socks!