tiistaina, kesäkuuta 22, 2010

Valmiit huivi ja myssy

Pikkugnu sai ekan vihreän Titityyn hattuhuivin, ja toinen vihreä versio esiteltiin edellisessä postauksessa. Pikkugnu touhuaa itse valituissa jalkineissa ja itse laitetuissa jalkineissa eli siis kumisaappaissa. Tulee Gnu-enoonsa, joka valitsi aina jalkaansa vihreät kumisaappaat. Gnu-eno tosin silloin tällöin livahti/hävisi pihapiirin naapureihin vihreät pikkusaappaat jalassaan. Hän jätti onneksi saappaat portaille ja pikkukarkulainen löytyi heti.

Malli: Titityyn hattuhuivi ohjeen mukaan, silmukoita 63 pantaosassa
Puikot: 3.5 mm Knit pick´s pyöröt
Kulutus: 20 g
Lanka: kerrotaan kun vyöte löytyyUllassa on kaunis sininen Meripoika kesämyssyn ohje. Myssyn tein Pikkugnulle ja hän on neito! Myssy on siis keskellä Suomea Päijänteen rantamilla Järvineidon myssy. Värikin on vaihtunut neidon garderobiin sopivammaksi. Olipa uusi neulos, tuo kangasneulos myssyn alareunassa. Takkusin ja tein ja purin ja tein ja purin (osasyynä saatoi olla se, että seurustelin samalla vieraitteni kanssa). Nappien kohta ei ole hyvä. Sitten seuraavaan myssyyn parempi. On niin kaunis myssy päässä, että ei varmaan jää viimeiseksi.

Malli: Meripoika kesämyssy Ullaneule
Lanka: BC Garn Allino (50 % pellava ja 50 % puuvilla)
Puikot: 3,5 mm Knit Pick,s pyöröt ja sukkapuikot
Kulutus: 45 g

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpa somia päähineitä pikkuneidolle! Ja niin on soma tyttönenkin! ♥
Paljon olet jo KYHäillyt valmiiksi asti. Minä olen hiukan "ulkona" koko KYHäilystä, kun en uskaltanut siihen alkaa mukaan. Olin nimittäin siinä luulossa, että ufojeni parissa aherran, mutta siinähän kävi aivan toisin. Siis ufot ovat koskemattomina! ;D

Sipi kirjoitti...

Ihana pieni neitokainen ja niin somat on molemmat päähineetkin :)
Hyvää Juhannusta!

MysteryKnitter kirjoitti...

What a sweet princess with such a lovely hat!