keskiviikkona, kesäkuuta 09, 2010

Voittopalkinto kotiin

Olen näköjään hyvä arvailemaan- paitsi en muista aiemmin voittaaneeni arvauskilpailuissa. Matleena arvuutteli blogissaan aika kauan sitten Ouluun saapuvien sytomyssyjen määrää. Se oli vaikeaa, mutta luku 1234 oli hauska. Se oli sitten lähin!
Tänään töistä tullessa odotti lappu, että postissa odottaa iso kirje. Niin sitä huristettiin takaisin keskustaan -innoissani en lukenut osoitetta ja posti olikin muuttanut kuun alussa katua ylöspäin. Sain paketin ja kiireellä kotiin ja kuvaus ja suklaan aloitus kaiken ihastelun keskellä. Nyt minulla on hieno käsivarrella pidettävä käsityöpussi, jossa on pieni tasku ulkopuolella ja sisällä kaksi taskua. Kaunista merihenkistä kangasta! Suklaata - Fazerin uutta Gourmet-suklaata. Nam. Nuppineulakukka ranteeseen, saa kiinni tarralla, mutta toimii myös kuten jotkut heijastimet. Kätevä! Huomattehan alkukesän viime tulppaanit. Tuossa kohdassa kaikkien tulppaanien piti olla punaisia ja silloinkin eri tavalla lilaan taittuen - pussien kuvat ovat mitä ovat näköjään!
Käteni ovatkin kuivat ja rasvan tarve on jatkuvaa. Tarpeen tuli yörasva näille kuiville käsille. Nukun välillä hienona naisena eli puuvillahansikkaat kädessä.

Oikein hyvä ja ajankohtainen muistutus! Kun on kiire, niin tahtoo unohtaa, että silloin tarvitsisi eniten lepoa! Kiitos uudesta "huoneentaulusta"!

Suuret kiitokset Matleena ylenpalttisesta paketista, josta on iloa pitkäksi, pitkäksi aikaa!

5 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Mahtava paketti! Hienoa, kun arvaus osuu kohdalleen tai ainakin melkein.
Käsityöpussi on verraton, minullakin on Matleenan tekemä pussi, joka on koko ajan käytössä.
Leppoisaa viikonloppua huoneentaulun siivittämänä! :-D

mm kirjoitti...

Jossain vaiheessa ymmärsin Angorinalta, että sinullakin on porilainen tausta - joiltan vuosikymmeniltä... En löytänyt sähköpostiasi, joten kirjoitan tähän. Käy katsomassa asiani blogistani, jos kiinnostaa.

Seijasisko kirjoitti...

Kiva paketti! Hyvää kesää!<3

Matleena kirjoitti...

Olipa muuten vaikea valita, mitä sinulle lähetän muuta kuin suklaata! Lankaa en aikonut missään vaiheessa lähettää, kun olen ymmärtänyt sinulla olevan sitä jonkin verran jo ennestäänkin. ;D Lopulta päädyin tuohon pussiin, kun sellaista itsekin tykkään käyttää ja Marleenallakin tällainen on ollut mukana aina meillä käydessään. Ja tuo kortin tekstin arvelinkin olevan sinulle hyvä muistutus! :)

MysteryKnitter kirjoitti...

What a nice package!