maanantaina, huhtikuuta 25, 2011

Edes sukkia

Jämäkuu on pitkällä ja mitään postauksia ei ole tullut. Jotaina pientä olen saanut valmiiksi. Yksi lahjatyö on vienyt vähäistä käsityölle jäävää aikaa ja kesällä joskus lomalla varmaan eka päivät kuluvat käsitöitä tehden. toisaalta toukokuussa on matkapäiviä aika reippaasti, yleensä iltaisin takaisin tulomatkalla ei oikein jaksa enää tehdä töitä, mutta sukanneule sujuu.
7 veikka-langan loppukerästä neuloutuivat lapsen pienet sukat ja ovat suunnilleen kokoa 34 ja kulutus 65 g.
7 -V- langoista on tulossa isompaa ja viimeiset sinisävyiset keränloput ovat kohta käsillä eli vielä jotakin on tulossa sentään tällä viikolla.

Erilaisten sukkalankojen lopuista neuloin tyttären ystäväperheiden tuleville pienokaisille junasukkia. Siniset sukat neuloin lauantaisella matkalla Poriin äidin synttäreille. Äidin lahja jäi vähän vaille -lanka loppui. Hän näki langanpätkän ja mallin ja jaksaa odottaa. Titityystäkin on jo vahvistettu että lankaa löytyy ja neuleen loppuunvieminen on siis ensi viikon hommia. Ensi lauantaina ollaan taas menossa Poriin ja vaihteeksi kummitytön häihin. Taas laatuaikaa neulomiselle kolmisen tuntia, jollen nuku!
Paljon ei lankaa kulu näihin sukkiin 25 g ja 30 g.

Eli nyt on vasta valmiina ja siis kulutettu jämiä 120 g ja tili avattu!Tämäkin tuli nyt valmiiksi, ties koska olen aloittanut. tiskiliina ja se lähti tänään jo Helsinkiin.
Hamppulankaa ja paino 30 g ja helmineuleena.

3 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Nättejä sukkia!

KristiinaS kirjoitti...

Kyllä kaikki vähäisetkin kulutetut grammat on kotiinpäin;)

Matleena kirjoitti...

Vau mitähän ihanaa olet äidillesi tekemässä! :o Varmaaan vilautat sitä meillekin jossain vaiheessa, kun kerran siihen lankaakin tarvitaan. ;D

Onko sinulla muuten itselläsi kokemusta hamppuisesta tiskirätistä? Lankakauppias väitti, että siitä tulee parhaat rätit, mutta nuukuuttani en ostanut sitä, kun se oli nii-iin kallista.