sunnuntaina, tammikuuta 22, 2012

Vihreätä, vihreätä

Tammikuu on alkanut kovin vihreissä merkeissä. Lunta on varmaan enemmän kuin viime talvena tähän aikaan oli eli valkoista on ulkona. Neuleet ovat ehkä vihreän joulun jälkeen jääneet vihreiksi. Enemmänkin vihreitä neuleita on tulossa, mutta niistä sitten joskus myöhemmin.

Ensin tein aikuisten sukkia ja sitten näitä lasten sukkia. Koot vaihtelevat 22-26. Malli on ihan vanha, hyväksi koettu perusmalli.


1. Nalle Kirsikka, uusi väri, 3 mm bambut, kulutus 30 g


2.Zauberball lankana, 3mm eebenpuiset, kulutus 35 g


3. 7V kahden kerroksen raitoina, 3,5 mm bambut, kulutus 45 gAikuisten sukkia on valmistunut myös keko. Kolmet tavan sukat ja yhdet pitsisukat, joiden ohje on sivupalkissa. Toiset oikealta on sukat, jotka on aloitettu kesällä 2009. Lanka on ostettu Turusta kesälomalla ja vyötekin on hävinnyt. Sukat ovat pehmeät ja vähän pörröiset ja valmistuivat minulle yösukiksi. Lankaa oli vähän hankala neuloa ja siksi kai ne lojuivatkin laatikossa pari vuotta.


1. Zauberball , 3mm eebenpuikot, kulutus 85 g


2. 7V kahden kerroksen raidat, 3,5 mm bambut, kulutus 95g


3. Lanka? puikot 2,5 mm bambut, kulutus 55 g


4. 7V pitsisukat, 3,5 mm bambut, kulutus 90 gTässä sitä on sukkia koko keko lumihangessa. Lisää sukkia on tulossa kuten ennenkin. On kuitenkin muitakin suunnitelmia. Aiemmin valmistuneista pari sukkaparia ja yhdet huovutetut lapaset löysivät uuden omistajansa eilen.Odotellaan seuraavia vihreitä!

5 kommenttia:

Villanne kirjoitti...

Kauniita sukkia!

Matleena kirjoitti...

Mahtava kasa vihreitä sukkia! Väri sopiikin hyvin päivän puheenaiheeseen. ;)

Salomea kirjoitti...

Miten heti ihastuinkin tuohon pariin toinen oikealta. Minun kotinurkilta ostettu lanka. Meilläkin lopulta peittyi joulun vihreys lumeen. Hienoja sukkia. Hyvää alkanutta vuotta isolle gnulle

famu kirjoitti...

Sukkamestari on ollut mielipuuhassaan ja tulosta on syntynyt!- Talviunilta on herätty ja olen palaamassa taas blogimaailmaan yli kolmen kuukauden tauon jälkeen.Puikot ovat kyllä työskennelleet,mutta blogisivuille asti eivät ole päässeet.- Jännittävää vaalipäivän iltaa Sinulle.

MysteryKnitter kirjoitti...

Upeita sukkia!