torstaina, helmikuuta 09, 2012

Jotakin on valmistunut

Minulla on taas monta neuletta menossa eri vaiheissa, ehkä ne joskus valmistuvatkin. Ajattelin yrittää tänä vuonna saada lankavarastoani pienenemään edes jonkin verran. Kävin Helsingissä ja ystävän kanssa kulutettiin lauantaipäivää jutellen ja kaupungilla ja kahvilla. Onneksi kävimme vain yhdeessä lankakaupassa ja minulle uudessa tuttavuudessa FiinaNeuleessa. Lankaa tuli ostettua 450 g, mutta olisi haluttanut ostaa enemmänkin. Olin jo ennestään ostanut kevään uusia sukkalnakoja ja sitten kävi ystäviä kylässä ja kukkina oli lisää sukkalankaa. Miinuksista ei voi vielä tässä vaiheessa puhua. Lankavarasto on näet kasvanut reilusti toista kiloa! Mutta jos näitä keskeneräisiä saisi valmiiksi, niin saattaisi varasto kääntyä pienelle miinuksellle.Vihreäkeltainen huivi Baktus-mallilla valmistui. Lanka on ihanan pehmeää ja kutittamatonta. Yritän löytää lopun langan ja samalla vyötteen. Sitten saatte tietää langan, luulen että se merinoa. Taidan omia sen itselleni, kun muuta opistajaa ei ole löytynyt. Tosin en ole kovin innolla etsinytkään. Baktukset ovat ihania ja olen muutaman huivin hävittänyt ja joku on saanut ihanan huivin --varmaan tarpeeseensa.


Malli: Baktus, Lanka:?, Kulutus:60g


Austerman Stepin paksummasta langasta tuli mukavan tuntuiset sukat ja kiva oli neuloa. Pimeinä talvi-ilotina olin ihan varmasti neulovinani vihreän sävyisiä sukkia. No, aurinkoisena päivänä huomasin, että pääväri on onkin harmaa. No, samahan se.Lanka:Austerman Step 6, Puikot: 3,5 mm bambut, Kulutus; 75 g

Junasukkia on niin mukava tehdä ja taas yhdet sellaiset pienet valmistuivat. Aivan pienen pieni nyssykkä jäi lankaa näiden sukkien ja jo aiemmin tekemien aikuisten sukkien jälkeen jälkeen.
Lankana Fleece Artist Trail Socks (80% Merino, 20% Nylon). Kulutus 40 g.Sitten vielä yhdet ruskeankirjavat sukat samaisesta Fleece Artistin Trail Socks -langasta ovat valmistuneet ja löytäneet uuden omistajansa ennen kuvaamista. kulutus oli sentään tiedossa eli 75 g.Herra Nalle Puh saapui meille lauantaina ja esittelee kaikkia valmisteluja. Nalle Puh odottaa innokkaana pineten jalkojen vierailuja.

5 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Sama tavoite eli lankavaraston pienentäminen on monella muullakin aina tavoitteena. Siinä vaan tuntuu käyvän niin (ainakin minulla), että vuosi vuodelta lankaa on enemmän ja enemmän.. ;o))

-maria- kirjoitti...

Kivoja pikkuneuleita! Baktus, junasukka ja perussukka on kaikki pomminvarmoja malleja :)

Sipi kirjoitti...

Kaunis baktus, tuo vihreä väri se aina hivelee mun silmää!
Suloisia sukkia, ne ovat aina tarpeellisia neulottavia :)

famu kirjoitti...

Baktus on mukava käytössä.Sitä mallia olen minäkin kutonut isoille ja pienille.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoja neuleita!
Minäkin yritän vähentää lankojani epätoivoisesti, mutta kun omistaa rukin ja hahtuvaa, ei langan määrä tahdo vähentyä. Tosin nyt langan määrä on heilunut niin edestakaisin, että taidan itsekin olla jo sekaisin. Nimittäin ensin kehrätään single eli yksinkertainen lanka, ja sitten se sama lanka neulotaan melkein samantien osaksi jotain babyn nuttua tai myssyä. Ota siinä sitten selvää, paljonko on tilanne kokonaisuudessaan.