lauantaina, marraskuuta 24, 2012

Piristystä hämäryyteen

Nyt on lopulta kuvattu marraskuinen Salaisen neuleystävän paketti. Sain eli hain sen postista keskiviikkona. Kaikenlaisten kiireiden takia kuvaaminen on jäänyt ja ennen muuta blogiin tuominen. Tietokonekaan ei halunnut olla taaskaan yhteistyössä kanssani. Mutta lopulta  täällä se kuva on ja voin aloittaa suklaan syömisen. Kuvan laatu on mitä on näinä päivinä, kun harmaata on kahden pimeän välissä.

Paketissa oli taas värit kohdallaan ja ihanan oranssi, ruskean sävyissä  olevaa Pirtin Kehräämön meleerattua karstalankaa. Huiviksi se varmaan muotoutuu aikanaan. Onneksi en Tampereen messuilla poikennut Pirtin Kehräämön myyntipisteeseen. Kahvihan on aina tarpeen ja tulevaa juhlaa odottaen. Onhan kuukauden päästä jouluaatto! Taas ihana valokuva ja uusi kirjanmerkki. Kuvakortit on kirjanmerkkeinä olleet. Siis oli suklaata, tryffeli sellaista. Mistähän tuo salainen ystävä tiesi, että saan joka joulu yhden suklaarasian perheeltä ja se on tryffeleitä! Siis erityistä herkkua! Paitsi yhtenä jouluna antoivat hedelmäkarkkeja-- ihan vaan ajatellen painonpudotuksen olevan tarpeen minulle!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Menipäs meillä ajatukset yksiin tuon langan kanssa, huiviksi se minunkin mielessäni taipui sitä ostaessani ;) Ja suklaa puolestaan huuteli kaupan hyllyltä haluavansa pakettiin mukaan. Mukavaa, että paketti onnistui taas ilahduttamaan!

Salainen neuleystäväsi

Heidi kirjoitti...

herkullinen paketti.