torstaina, maaliskuuta 07, 2013

Viikonlopun työn tulos


Lapsenlapseni on käyttänyt vihreänsävyistä aiemmin neulomaani Lacy Baktusta . Nyt kirjastossa käydessä oli hänen huivinsa varastettu ja toisen perheen lapsen neulottu peitto oli samoin varastettu. Oli käsintehtyjä töitä arvostava varas! Talvi eiole vielä loppunut. Ainakin eilen oli melkoinen myräkkä.

Samaisen lapsenlapsen perhe poikkesi meillä pohjoisempaan matkalla viime viikon lopulla ja yöpyivät taas alkuviikolla matkalla takaisin kotiin pääkaupunkiseudulle. Mummi neuloi viikonlopun aikana sitten  uuden vihreän pitsihuivin. Ei ollut kuulemma samantuntuinen  ja yhtä pehmeä kuin edellinen varastettu huivi. Äitinsä lupasi liottaa uuden huivin huuhteluainevedessä. Kokokin oli jotenkin isompi ja vähän pilkahti mustaakin joukossa. Vanha huivi olisi siis ollut kaiken kaikkiaan parempi! En ihan päässyt selville mikä olisi ollut sopiva juttu, mutta uusi huivi kuitenkin kelpasi. Taidan miettiä kevääksi pienempää ja vähän mietin samalla uutta sopivampaa tai mieluisempaa väriä.

Malli: LacyBaktus
Lanka: Novita Puro, väri Metsä
Puikot: 5mm pyöröt
Kulutus: 85 g

7 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Vai että hyvän päälle ymmärtäviä varkaita! No, kylmä niilläkin, mutta harmittava juttu tuollainen. Ehkäpä se nuoren mieli vielä muuttuu kun huivi vähän käytössä muokkaantuu sopivammaksi.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Onpas törkeää, tuollainen varastaminen siis. Tietty kaikilla ei ole neuleita omasta takaa..

famu kirjoitti...

No,voi harmin paikka.Eipä tuollaista oikein uskoisi tapahtuvan.Nopeasti sait tehtyä uuden huivin.Ihanat värit.-Laitan Sinulle pian s-postia koskien niitä pieniä sukkia/tossuja.

Marleena kirjoitti...

Tosi inhottavaa tuollainen varastaminen. Mutta ihanaa, että on tuollainen mummi, joka taikoo uuden huivin nopsasti! :)

Unknown kirjoitti...

Voi kurjaa... käsityövarkaita !!
Mutta kyllä sinun tekemäsi ovatkin kauniita. Niin kuin nyt tämäkin huivi !

Nna kirjoitti...

Onneksi on noin näppärä mummi. Huivi on kaunis.

MysteryKnitter kirjoitti...

I am sad about the stealing. It is not fair! Let's hope the new one will get a good reaction.