Friday, August 16, 2013

Kuvapläjäys sukista

Melkoinen kasa sukkia on tehty ja suurin osa KYHäilyjä, mutta kuvaaaminen on jäänyt. Muutakin olen neulonut, mutta vielä on kastelematta ja pingottamatta. Kyllä sekin blogataan vielä aikanaan.

Yksi tiskiliina valmistui heinäkuun kyhilyjen myötä. Lankana oli Novitan Bambu -lankaa. Ihan tavallinen neliönmallinen, jossa nurjat ja oikeat silmukat vuorottelivat. Mallineule on sama kuin unisukissa aikoinaan. Kulutus oli 20 g.Valkoiset vauvan sukat olivat myös kyhäilyjä. Varret tein samalla mallilla kuin aikuisten makkarasukat viime talvena. Muutoksena oli kuviokerta 8 s. Lankana My First Regia ja tikuttelin 2,5 mm KP:n sukkiksilla. Kulutus 20 g.Metsäiset sukat maastoutuvat hyvin kotipihan kuusen oksille. Lankana oli Trekking XXL ja 2,5 mm ruusupuut. Kulutus on 50 g ja pienet naisen sukat sain aikaiseksi.


Näitä ohuita ja tälläkin värillä olen tehnyt ennen ja aina ovat kaupaksi käyneet. lankana oli Zauberball ja 3 mm:n puikot. Kerästä on vielä melkoisesti jäljellä ja pienempiä sukkia aloittelen niistä vielä myöhemmin. Koko on isohko naiselle 41-42. Kulutus oli 65 g.Pieniin jalkoihin olivat nämä sukat. Vasemmalla on Trekking XXl-langasta lapsen sukat 2,5 puikoilla. Jotenkin hauskat nuo leveät raidat.  Ohutta lankaa meni vain 25 g. Oikealla on sinivihreät Regian fantastico -langasta valmistuneet sukat lapselle kokoa 26-27. Lanka jostain syystä on halkeilevaa neuloessa, muut Regiat eivät ole niin. Mutta kyllä ne valmistuivat 3 mm puikoilla ja kulutus 40 g.Nämä sukat oli tarkoitettu 38 kokoiseen jalkaan, mutta ovat reilut. Vaalean roosaa ja valkoista Nallea ja sama malli, joka oli jo aiemmin sinisävyisissä Nalle sukissa. Broken seed- malli. Silmukoita oli 56 ja 3 mm bambupuikot. Kulutus oli 85 g. Seuraavaksi pitää uudet ja tähdätä kokoon 38.


Nämä ja seuraavat sukat ovat valmistuneet ennen kyhäilyjä, mutta olivat päättelemättä. Punaiset pitsisukat on tehty Seitsemän  veljestä langasta  sivun ohjeen mukaan. Nämäkin sukat menevät aina kaupaksi.Joku niissä pitsisuksissa viehättää. Kulutus 95 g.


Isommat Regia fantastico -langasta tehdyt sukat perusmallilla naisen kokoa. Jostain syystä tämä väri on tuntui iloiselta neuloessa. Näihin sukkiin sain menemään 75 g.

Hattuani nostan Sinulle, joka tänne asti pääsit!
Hyvää viikonloppua!

5 comments:

Sude said...

Olihan siinä hieno kasa kauniita sukkia :)

MariJ said...

Mahtavan paljon sukkia, ja ihania kaikki! :)

Hepsi said...

Kiitos hatunnostosta! Loppuun luín! Kauniita sukkia olet neulonut ja noin monta paria. =)

Anneli said...

Tässähän alkoi ihan heikottaa, hurjasti sukkia !

MysteryKnitter said...

Awesome pile of socks!