Saturday, August 10, 2013

Jäätä ja tulta

Kyhäily jäi kesken kaiken touhun ja osin käsikivunkin takia. On ollut vieraita ja pikkujalkojen töminää ja vilskettä.
Lankakin loppui kesken kahdesta työstä ja en löytänyt kaikesta etsinnästä huolimatta lankoja. Osan valmiista olen kuvannut ja blogannut, mutta aika paljon odottaa vieläkuvausta. Kamera löytyi tänään ihan vahingossa. Sekin oli kadoksissa kaiken touhun keskellä. Onneksi löytyi, koska itse en laita sitä koskaan sellaiseen paikkaan.
.
Nämä junasukat ovat kyhäilyjäni, mutta halusin ne kuvata ennen niiden lentämistä maailmalle. Onneksi sain kuvat blogiini tyttäreni kuvaamina, mutta tekstin kanssa tappelen.Emme ole koneeni kanssa samalla aaltopituudella. Joten annan periksi ja joskus paremmalla onnella. Molempien malli siis tuo perinteinen junasukka.
Jäiset junasukat Lankana oli Regian My first Regia, Eka kertaa aloitin toista sukkaa neljä kertaa ja siis purin kolme kertaa. keränkin kerin toisinpäin ja silti en saanut niitä symmetriseksi. Porissa ollessa Lavikon myyjä lohdutti ja sanoi:ettei niiden tarvi olla samanlaiset. Tällaiset niistä sitten tuli ja Regiaa meni 25 g.
Tuliset junasukat ovat 2,75 mm:n puikoilla California Salida -langasta (ihan outo lanka, ja en muista mistä olen ostanut/saanut) Kulutus näihin oli 30 g.

4 comments:

MariJ said...

Suloisia junasukkia! :)

famu said...

Oi,kun ovat sieviä nuo sukat! - Huomasin,että Vuodatuksen uudistuksen yhteydessä sivupalkistani on hävinnyt linkkejä,mm. Sinun.Nyt otan sen mukaani ja yritän osata laittaa sen emtiselle paikalleen.

Matleena said...

Uusi yritys kommentoida, sitä ensimmäistä ei nimittäin Bloggeri hyväksynytkään. :(
Ihanat junasukat, tykkään molemmista mutta varsinkin noista tulisista. :)

MysteryKnitter said...

Nice train socks.