Sunday, March 29, 2015

Lapin matkan jälkeen

 Viikko hujahti Enontekiön Hetassa taas vauhdilla. Tällä kertaa hiihtelin pääasiassa tasaisella, kun flunssa yllätti ja astma ei tykkää noista virusinfektioista. Hetan kirkon torni näkyy hyvin maamerkkinä. Ounasjärven jäällä ja kylän täyttivät saamelaiset upeissa puvuissaan Marianpäivän viikonloppuna.

 Pyhäkeron kuvia on näkynyt ennenkin täällä, mutta vielä kerran. Melkoinen oli ero tuon huikaisevan lumisen valkeuden, sinisen taivaan jälkeen Keski-Suomen sulaneisiin lumipenkkoihin ja hiekkaisiin teihin.
Lapissa ja bussimatkoilla valmistui sukkia ja ovat päättelyjä vailla. Flunssa on vienyt voimia ja päättelen ja bloggaan ne myöhemmin.

Pieniä virpojia varten olin jo ennen matkaa varustautunut herkuilla. Eka nuorin virpoja oli sotkea isonsiskonsa virpomisen omalla lorullaan: lisää suklaata, lisää suklaata.. Saihan sitä meiltä. :)

4 comments:

Susu said...

Ihania aurinkoisia lumikuvia! Minäkin kävin eilen hakemassa suklaita varmuuden vuoksi, mutta hurjan näköisiä noitia ei ole miellä näkynyt. Aamulenkillä kyllä näkyi sekä noitia että sinivuokkoja.

Marjut said...

Upeita maisemia!

Osakainen said...
This comment has been removed by the author.
Osakainen said...

Ihania lomakuvia. Minä olen ollut Lapissa vain kesäisin. Pitäisi joskus kokeilla talvellakin.