sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2016

Ruusujen aikaan


Gnu-mamma vanheni ja jälkikasvua oli runsaasti koolla läntisessä rannikkokaupungissa. Syötiin hyvin ja herkuteltiin ja ennen muuta tavattiin sukua. Voi, että kun kaikki lapsenlapset ovat aivan ihania. Niiden jutut ja touhut ovat tosi mukavia ja nautittavia.

Keskeneräinen on tämä hartiahuivi ollut kesästä -14 asti. Lapissa aloin tehdä ja viime viikolla neuloin valmiiksi. Ihanan kevyt on tuo hartiahuivi. Mamma ei ole mallina, en viitsinyt laittaa häntä palelemaan parvekkeelle. Kyllä hän itse sen jo koekäytti; kevyt ja lämmin. Alunperin tämän huivin piti valmistua jouluksi- 14, mutta 85-v synttäri on myös ihan hyvä.
 

 Lankana oli teeteen Lumi ja ohjekin löytyy netistä.  Langan koostumus:75% super kid mohair, 25% silkki ja siis unelman kevyttä. Langat on ostettu Susulta Salosta. Olimme siirtymässä Hesasta Turkuun kesällä -14 ja mies suostui tekemään pienen kiekan Salon kautta. Langat on ostettu myös toiseenkin hartiahuiviin. Josko sen joskus aloittaisi ja tekisi loppuun. Kulutus on tosiaan 54 g.

http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2016/02/kevaan-keskeneraiset-haaste.html  

Siis tämän haasteen 4/5 keskeneräinen työ selätetty ja siis yksi enää vaiheessa. Ehkä puolen tunnin työ ja sekin olisi valmis. Tässä ehtisi penkomaan lisää keskeneräisiä. ;)

4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Olipas iloinen ylläri, kun pitkästä aikaa poikkesin täällä blogissasi:) Ja kivaa oli muistella visiittiänne Salossa silloin 2014. Kylläpä taas on sukkaakin syntynyt ihan vallan mahdoton määrä! Matkailu taitaa olla hyväksi neulojalle.

Matleena kirjoitti...

Kylläpä Gnu-mamma on saanut ihanan hartiahuivin! Eikä ainakaan paina liikaa hartioita, vaikka varmaan lämmittääkin mukavasti. :) Minullakin on tuo ohje printattuna ja haaveissa tehdä se joskus, mutta aina sen aloittaminen vaan siirtyy. Susun The Lankakaupassakin haaveilen käyväni, mutta sekin aina siirtyy, kun ei ole tullut niillä tienoilla kuljettua.

Silmukan saalistaja kirjoitti...

Ihana huivi ja mahtavaa mikä vauhti sinulla ollut keskeneräisten kanssa! Arvostan! :)

iso gnu kirjoitti...

Susu: oli kiva, kun poikkesit. Siltä tuntuu, että matkailu edistää neulomista.

Matleena: Kiitos! Lopulta se huivikin valmistuu :)

Silmukan saalistaja: Kiitos! Vauhti osin selittyy tällä eläkeläisyydellä ja juuri nyt alkuvuonna ei ole ollut pahemmin pakollisia auttamisia lähipiirissä.