Tuesday, April 19, 2016

Turkoosia

 Piipahdimme Kenkäverossa Mikkelissä. Kannattaa käydä. Entinen Mikkelin maaseurakunnan puinen, pitsinen pappila on nykyisin Marttojen omistuksessa. Kesällä on monenlaista aitoissakin. Nyt on auki myymälä ja pappilan ravintola- ja kahvilapalvelut.


 Aina mukana tulee jotakin. Myymälässä on paljon kaikkea ihanaa. Ostin mm. uuden leikkuulaudan keittöön. Kuvina on vanhoista koulun tauluista puolukka ja toisella puolella mänty. Aino- vaatteet oli kauniita. Joskus toisten, juuri nyt ei ollut tarvetta. Lankaa ostin tasan 100 g.

  

Aika nopealla tempolla neuloin tämän huivin. Lankana on Katian Woody bits.  Lanka on pehmeää ja mukavan tuntuista. Woody Bits on kiva kesäinen puuvillasekoitelanka jossa on mukana värikkäitä puuhelmiä. Koostumus: 35% puuvillaa, 35% akryylia, 30% puuta.  Neuloessa helmet jätettiii toiselle puolelle. Aloitin kolmella silmukalla ja lisäykset joka toinen kerros toisessa reunassa. Ehkä 40 cm lankaa jäi ja huivi painoi 99g.  Lapsenlapsi oli tyytyväinen uuteen huiviinsa.


Kenkäveron myymälän edessä oli kesän ekat "sudenkorennot". Mikkeliläinen Mosaiikkimiljöö myy noita tarvikepaketteja. Ostin messuilta jemmaan ja lastenlasten kanssa kesällä tehdään johonkin kiveen. Talveksi pitää nostaa jonnekin pakkasesta.

2 comments:

Susanna said...

Onpa kerrassan hauska huivi!

iso gnu said...

Susanna: lapsenlapsi on ihastunut huiviinsa ja käyttänyt sitä päivittäin koulussa ja ulkona. Helmet eivät tunnu, kun kaikki ovat toisella puolella.Lanka on ihanan pehmeää. Lempivärinsä!