sunnuntaina, heinäkuuta 17, 2016

Aurinkoisena iltana kuvattuja

KYH-töitä valmistuu pikku hiljaa ja tässä on vielä aikaakin. Kesäyön hullutuksessa aloitettiin kesäkuun eka päivä työ ja siitä alkaen juhannukseen yksi työ joka päivä. Tänä vuonna tuo merkitsi 24 neuletyön aloittamista ja osa sai olla ufoja eli keskenjääneitä töitä. Kaikki aloitetut on tarkoitus saada valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä.


Sukkia on valmistunut nyt kolme paria. Tässä ne ovat yhteiskuvassa lähes kaikki. Junasukkien toinen sukka oli jäänyt menomatkalla nurmikolle. Onneksi löytyi pieni sukka!


Lapsen hempeän väriset Maija-sukat on tehty Broken seed-kuvioinnilla ja siis Maija-langasta. Koko on n. 35  ja lankaa kului näihin sukkiin  83 g .Novita Seitsemän Veljestä Polkka -lankaa meni näihin vihreisiin sukkiin  101 g. Koko on naiselle sopiva.


Junasukat on neulottu Regian jämistä Jalkaterän oikea neule on vaaleanpunaista yksivärisenä. Kulutus näihin vauvan sukkiin on 25 g.


Tiskiliinoista nyt kaikki ovat valmistuneet, siis tämän tempauksen aikana aloitetut. Edelleen näytti varastoon jäävän lankaa. Ehkä nekin pikku hiljaa muuttuvat tiskiliinoiksi automatkoilla. Ruskeassa on beigeä ja tumman ruskeaa Bambu-lankaa. Liina on aloitettu kulmasta ja toinen puoli on vaalea ja toinen tumma. Vihreä on hammpulangasta neulottu oikeilla ja nurjilla silmukoilla kuvioiden.  Langan vyötettä ei enää löytynyt. Hamppuliinan neuloin 5 mm:n puikoilla ja bambuisen 4 mm:n puikoilla. Kulutus on yhteensä  96 g. Nämä olivat oikein ufoutuneet lapaset ja olen erittäin tyytyväinen, että ne tehty loppun ja huovutettukin. Lankana on vanha Novita Puro. Onkohan sitä enää markkinoilla. Olen monen monet huovutetut lapaset tehnyt siitä ja itsellä ei ole yhtään -- ovat hävinneet/ käyneet kaupaksi. Se juttu sinänsä on hieno asia. Mitä muuta neuloja toivoo, kuin että neuleista pidetään. Kulutus oli 97 g.

 

Yksi suosikkikukistani on poimulehti. Puutarhan versio on isompi kuin luonnossa. On vähään tyytyväinen ja sade- ja kastepisarat on upeita lehdillä. Kasvaa hyvin ja rikkaruohot eivät selviä taistelussa.

Yhteenveto valmiista (vihreällä) ja kesken olevista;

1. Simplicitas-huivi, Novita Polku, Ohje Ullasta
2. Safarisukat lapselle
3. Beige Novitan Bambu-lanka tiskiliina
4. Ruskeat miesten sukat vaaleansinisin raidoin, 7V
5. Vihertynyt hampputiskiliina
6. Siskot-sukat
7. Broken Seed -sukat, Maija
8. Vauvan pipo, Wool/ Nalle
9.  Lempeät naisten sukat Austerman Step 6 fach
10. Tiskiliina bambulangasta, helmineuletta

11. Lastensukat 7 VRaita-langasta
12. Junasukat , Fabel

13. Nuken kesähattu, Tennesee
14. Huovutetut lapaset, Novita Puro
15. Ruoste-sukat
16. Pikkuhuivi
17. Tummanruskea tiskiliina, Bambu

18. Junasukat
19. Nalle Sinikello, naisten sukat
20. Pikkupipo vauvalle

21. Lapsen sukat 7 V
22. Vihreä Polka-sukat
23. Taas kerran tiskiliina

24. Keltaiset pitsisukat

Ei kommentteja: