torstaina, syyskuuta 08, 2016

Apina vauhdissa

Kävin Porissa pari viikkoa sitten. Vaikea on olla kävelemättä Lavikolle , jos aikaa on. Lankaa tuli  vähän, ei paljon ostettua. Eka työ on valmis niistä langoista. Loput 300 g odottaa kaapin kätköissä. Kerässä oli 80 g lankaa ja tupsun tilalle oli erilaisia vaihtoehtoja ja tämä apinan pää valikoitui. Periaatteessaa pienemmän ohjeen silmukoilla tein, mutta kavennukset kolmeen kertaa ja aina välillä jatkoin korkeutta pipoon.


Tänään pipon omistaja sai piponsa ja ajattelin kuvata se hänen päässään. Pikkuisen pyörittiin ja kuvista ei saanut sitten millään tarkkoja.Lanka on DMC:n keinokuitusekoitelanka ja käsinpesu. Ehkä nyt syksyllä sopiva ja käy suojapuvun väreihin. Lankaa kului 59 g ja 5.5 mm puikoilla neulottiin. Loppu lankakerä 21 g jäi isollesiskolle virkaukseen. Ihan mukava kun ei edes kerän nöttöstä jäänyt minulle.

Vielä kuva mummim uusissta leivos-koruista. Korun turkoosi  on lähes samaa kuin pipon sininen/turkoosi. Kuvan värit aina vähän valehtelevat.

7 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Hieno tupsu!

Matleena kirjoitti...

Onpa kiva myssy apinoineen! Varmaan saajalleen mieluinen. Kaunis on tuo vatikin, kannattaa pitää esillä silmänilona. :)

Sipi kirjoitti...

Voi kuinka hauska pipo :)

iso gnu kirjoitti...

Osakainen: Niin on hieno ja valinnan varaa oli. täämä sopi suojapukuun.
Matleena: oli pikku mies tyytyväinen. Vati on olohuoneen pöydällä. :)
Sipi: On kiva tehdä välillä värikästä ja "tupsu" on hauska.

marumummeli kirjoitti...

Hei, selailin sivuasi ja huomasin, että ahkerat ovat sinunkin kätesi. Neuloosi taitaa vaivata sinuakin :) sukkapareja kasapäin. Kyllä kaikenlaiset käsityöt ovat mieluista puuhaa, näkkee kättensä jäljen.

iso gnu kirjoitti...

Marumummeli: Kiitos kun jätit kommentin. ne sitten ainalämmittää niin, vaikka itse olen aika laiska. Neuloosi on tautini, siis yksi niistä. Just nyt olisi tilauksessa yhtä ja toista - kun aikaa vaan tulisi lisää. Afrikkalaisen käsityksen mukaan aikaa tulee aina lisää!

MysteryKnitter kirjoitti...

Upea pipo! Upeat korvikset!