lauantaina, joulukuuta 31, 2016

Iloa ja valoa tulevaan vuoteen!

 Piti päätellä muutamat sukat ja blogata ne, mutta joulun seutuna on ollut vieraita ja flunssaankin sorruin. Nämä valmistuvat sitten heti tammikuun alussa, kun saan neulan käteeni ja viimeistelen parit. Nyt ollaan vieraiden kanssa. Jouluna meitä oli 14 ja nyt 10. Lapsenlapset tekivät takapihalle lumiukon ja mummin neuloma huivi ja pipo ovat käytössä.


Vuoden aikana neulotuista juttua ensi vuoden puolella ja uudet kujeet sitten. Kiitos kaikille jotka käyneet blogissa, aika paljon teitä. Kiitos erityisesti jokaiselle kommentoijalle. Kommentoinnit tuntuvat niin lämmittäviltä ja hyviltä.

Toivotan jokaiselle hyvää, levollista ja onnellista uutta vuotta!

7 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kaikkea hyvää sinulle ja läheisillesi pian alkavaan juhlavuoteen! Kiitos sinulle päättyvän vuoden blogiystävyydestä! :)

iso gnu kirjoitti...

Matleena: Kiitos! Tämä ystävyys on jännää, ei sitä voinut joskus vuosia sitten kuvitella. Samoin Sinulle ja perheelleesi hyvää alkanutta vuotta!

satunNainen Paula kirjoitti...

Vuoden koostetta odotan vesi kielellä. :o)
Iloa ja onnea alkaneeseen vuoteen!

Vanuttunut Villasukka kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta ja kiliseviä puikkoja :)

famu kirjoitti...

Hyvää ja onnellista alkanutta vuotta Sinullekin.Siunausta ja voimia kaikkeen tarvittavaan.-Niin ja tietysti neulerikasta vuotta jälleen!

Repu kirjoitti...

Onnellista vuoden jatkoa! Olit näköjään löytänyt minut :)

iso gnu kirjoitti...

Paula, famu, Marja ja Repu: Kiitos toivotuksista! Vuoden koosteen sain tänään loplta tehtyä. puikot kilisee, vaikkei viimeisteltyä saa. Pikku hiljaa...